Neler Yeni

20 Yaş altı sokağa çıkma yasağı

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
Arkadaşlar bildiğiniz gibi 20 yaş altına yasak var 19 yaşındayım çalışıyorum dışarıya çıkabilir miyim? Yoksa sadece işe giderken vs. mi izin var?

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalışma izniniz varsa gerekli belgeleri göstermeniz gerekiyor diye biliyorum aksi takdirde ceza yemeniz muhtemel.
Çalışma belgem var ama gezmek falan serbest mi oluyor belge olunca

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Benim yaşadığım yerlerde gündüz çıkmanı pek takmıyorlar ama gece çıkınca basıyorlar cezayı.

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Çalışma belgesi olduğu halde mi?
Ben ve benim gibi bir çok kişi 20 yaşın altında olmasına rağmen çıkıp geziyor ve şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı. Çalışma belgemiz yok, durdurmuyorlar direk.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşımın belgesinde çıkma izni olan günler belirtilmişti. Mesela o Pazartesi-Salı-Çarşamba çıkabiliyor. Belirtilmemişse bilmiyorum. Eğer ki hafta sonu çıkma izininizin olduğunu anlatan bir belge varsa çalışmaya gidiyorum diyip gezebileceğinizi düşünüyorum fakat aynı polise 2 defa denk gelirseniz muhtemelen cezayı yersiniz. Yapmanızı önermem. Çıkma saatelerinde çıkıp gezmenizi öneririm.

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
Arkadaşımın belgesinde çıkma izni olan günler belirtilmişti. Mesela o Pazartesi-Salı-Çarşamba çıkabiliyor. Belirtilmemişse bilmiyorum. Eğer ki hafta sonu çıkma izininizin olduğunu anlatan bir belge varsa çalışmaya gidiyorum diyip gezebileceğinizi düşünüyorum fakat aynı polise 2 defa denk gelirseniz muhtemelen cezayı yersiniz. Yapmanızı önermem. Çıkma saatelerinde çıkıp gezmenizi öneririm.
Ben de gün yazmıyor çalıştığıma dair belge var sadece yarın çıkacağım umarım sorun olmaz. Çıkma saatlerinde işte oluyorum akşam çıkacağım

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Belgeni göster ama genelde vardiya saatlerini bildikleri için az çok ceza yazmaları olası.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom