Çalışma izniniz varsa gerekli belgeleri göstermeniz gerekiyor diye biliyorum aksi takdirde ceza yemeniz muhtemel.Arkadaşlar bildiğiniz gibi 20 yaş altına yasak var 19 yaşındayım çalışıyorum dışarıya çıkabilir miyim? Yoksa sadece işe giderken vs. mi izin var?
Benim yaşadığım yerlerde gündüz çıkmanı pek takmıyorlar ama gece çıkınca basıyorlar cezayı.Çalışma belgem var ama gezmek falan serbest mi oluyor belge olunca
Ben ve benim gibi bir çok kişi 20 yaşın altında olmasına rağmen çıkıp geziyor ve şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı. Çalışma belgemiz yok, durdurmuyorlar direk.Çalışma belgesi olduğu halde mi?
Arkadaşımın belgesinde çıkma izni olan günler belirtilmişti. Mesela o Pazartesi-Salı-Çarşamba çıkabiliyor. Belirtilmemişse bilmiyorum. Eğer ki hafta sonu çıkma izininizin olduğunu anlatan bir belge varsa çalışmaya gidiyorum diyip gezebileceğinizi düşünüyorum fakat aynı polise 2 defa denk gelirseniz muhtemelen cezayı yersiniz. Yapmanızı önermem. Çıkma saatelerinde çıkıp gezmenizi öneririm.Çalışma belgem var ama gezmek falan serbest mi oluyor belge olunca
Ben de gün yazmıyor çalıştığıma dair belge var sadece yarın çıkacağım umarım sorun olmaz. Çıkma saatlerinde işte oluyorum akşam çıkacağımArkadaşımın belgesinde çıkma izni olan günler belirtilmişti. Mesela o Pazartesi-Salı-Çarşamba çıkabiliyor. Belirtilmemişse bilmiyorum. Eğer ki hafta sonu çıkma izininizin olduğunu anlatan bir belge varsa çalışmaya gidiyorum diyip gezebileceğinizi düşünüyorum fakat aynı polise 2 defa denk gelirseniz muhtemelen cezayı yersiniz. Yapmanızı önermem. Çıkma saatelerinde çıkıp gezmenizi öneririm.
Çalışma saatleri içinde serbest.Çalışma belgem var ama gezmek falan serbest mi oluyor belge olunca