26k vaka varken mi?Evt yasaklar bitti
Cidd3n o vaka sayısına inanıyormusun26k vaka varken mi?
İnanmamam için bir sebep mi var?Cidd3n o vaka sayısına inanıyormusun
İnanmamam-n için bir sebep var mı?Cidd3n o vaka sayısına inanıyormusun
Bence çok büyük ihtimal rakamların yanına 1 tane daha "0" ekliyorlar gibiİnanmamam için bir sebep mi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnanmamam-n için bir sebep var mı?
Neden böyle bir şey yapsınlar ki? Az göstermek devlet yararına olabilir ama fazla göstermenin devlete hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum?Bence çok büyük ihtimal rakamların yanına 1 tane daha "0" ekliyorlar gibi
Birde sağolsun devletimizin ne güzel yalanlar attıklarını bildiğim için güvenemiyorum
AnlamadımPCR testini kullanarak nerdeyse her şeyi HERKESTE bulabilirsiniz ! (coronagercegi.com)
Toplam Vaka Sayısı: PCR testi pozitif
Karar sizin.
PCR ı İcat eden Adam " Bu Test Sana Hasta olduğunu söylemez" Diyor. bukadar basitAnlamadım
Devlete faydasından ziyade insanlar daha çok korksun ve bu sayede daha çok önlem alsınlarNeden böyle bir şey yapsınlar ki? Az göstermek devlet yararına olabilir ama fazla göstermenin devlete hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum?
aslında var halkın piskolojisini bozmak için kullanılabilir bizim devletin yapmayı çok sevdiği bir şeyNeden böyle bir şey yapsınlar ki? Az göstermek devlet yararına olabilir ama fazla göstermenin devlete hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum?