Neler Yeni

20 Yaşındayım, Corona virüsünü yenebilir miyim?

JustTie

80+
%70'lik kısım zaten çok hafif belirtilerle Corona olduğunu anlamadan atlatıyor. Risk olarak çok çok düşük bir yüzdedesin bunu düşünmek asıl seni hasta eder temizliğine dikkat et kişisel mesafeyi koru bir şey olmaz inşallah
Tavsiyelerin için çok teşekkürler. :) Bu arada askere gitme konusunda korkum var. Siz askere gitmiştiniz, bedelli mi yaptınız askerliği? Ben baya korkuyorum... :(

JustTie

80+
Yav ben de bedelli yaparım askerliği de 21 günden ne olacak dayanırsın. Ben de sevmem öyle tanımadığım insanlarla aynı ortamda bulunmayı ama anı biriktirmiş oluruz en azından. Bedellileri de zorlamıyorlar, hatta içini rahatlatacak bir video atıyorum. İzle bunu:
Askerlik onların enerjisini almış... Eski halleri yok resmen. Hiç gitmek istemiyorum askere. Karekterimi kimseye bozdurtmam ben...

Demirgazi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir Cihan Demir
Evde Kal Kardesim Yakalanmadan Yenersin :)

Quad

80+
Merhaba. 20 Yaşındayım yani genç olduğum için, acaba eğer birgün olurda Corona virüsü bana bulaşırsa, hiç hastaneye gitmeden vücudum o virüsü yenebilir mi? 18-20 Yaş grubunda Corona virüsünden ölen sayısı %0.2 son verilere göre... Ancak pre-diyabet var bende yani şeker yüksekliği... :(
İnşallah sosyalda ki gibi burada da bir askerlik konusu görürüz :D

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar