200,000 TL Bilgisayar Tavsiyesi

CahoG

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaslar merhaba, sizlerden yardim istiyorum trendyoldan toplamak istiyorum tabii ki daha iyi siteler biliyorsaniz guvenli onlarda olur. 200,000 tllik bilgisayar toplamak
istiyorum Amd İslemcili Nvidia Ekran kartli olmasi daha iyi olur tavsiyelerinizi beklemekteyim tesekkurler 🙏🏻❤️

Sadece ekran kartı için bile alınır. En ucuz 5090 ile aynı fiyatta, kalan parçaları kendiniz toplayıp bunları kapalı kutu çok rahat satabilirsiniz.
Tavsiyeniz icin tesekkur ederim suan yeni nesil intel islemciler nasıl bilmiyorum bu ustunde ki islemci darbogaz veyahut sikinti yaratir mi uzer mi sizce ? 😅 cahilligime verin bilgim yok

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim suan yeni nesil intel islemciler nasıl bilmiyorum bu ustunde ki islemci darbogaz veyahut sikinti yaratir mi uzer mi sizce ? 😅 cahilligime verin bilgim yok
arkadas sistemi kullanin diye atmadi zaten, siz ekran kartini alacaksiniz icinden geri kalani satacaksiniz.
sistemin fiyati en ucuz 5090 ile hemen hemen denk

Sadece ekran kartı için bile alınır. En ucuz 5090 ile aynı fiyatta, kalan parçaları kendiniz toplayıp bunları kapalı kutu çok rahat satabilirsiniz.
Neden 5090 fiyatına satıyorlar bunu?

Satmak ile ugrasmak istemiyorum direk sistemi alacagim 😅
ram ssd iyi bu arada geri kalanları satıp işlemciyi alsan bi kasa anakart güç ykaynağı kalıyor geriye düşün bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı ramden 1 tane daha alıp 32 yaparsın

Geri