Neler Yeni

Öneri 200-250 TL bütçede önerdiğiniz klavye var mı ?

Tre-x

80+ Silver
Önereceğiniz klavye Hepsiburada üstünden olması ilk isteğim 200 ile 250 TL arasında olmalı üstüne inanın çıkamam hatta 200 TL yi geçmese daha iyi olur ama 250 ye kadar sinir neyse ışıklı misikli olmasını istiyorum birde sesli olmasını blue switch bu bütçede yok ama onun kadar sesli bir şey olabilir olmazsa da olur bu benim ilk klavyem olacak önerilerinizi bekliyorum

@Evil Belief , @AneX , @Mert Özkaya , @Hudzell , @FERRUM , @EMREG , @kadiks , @Harley Quinn❖ , @FlyperX , @şahin doğan , @ŞahinBaşaran
(Konu hakkında bilgisi olmayıpta etiketledigim varsa kb )

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Önereceğiniz klavye Hepsiburada üstünden olması ilk isteğim 200 ile 250 TL arasında olmalı üstüne inanın çıkamam hatta 200 TL yi geçmese daha iyi olur ama 250 ye kadar sinir neyse ışıklı misikli olmasını istiyorum birde sesli olmasını blue switch bu bütçede yok ama onun kadar sesli bir şey olabilir olmazsa da olur bu benim ilk klavyem olacak önerilerinizi bekliyorum

@Evil Belief , @AneX , @Mert Özkaya , @Hudzell , @FERRUM , @EMREG , @kadiks , @Harley Quinn❖ , @FlyperX

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu tarz kenarları olan klavyeleri sevmiyorum daha sade kenarları olmayan klavye önerebilir misiniz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hocam bu tarz kenarları olan klavyeleri sevmiyorum daha sade kenarları olmayan klavye önerebilir misiniz
bence daha şekil duruyor ya 😅 hocam bundan başka kaliteli klavye bilmiyorum bu bütçede. illaki vardır ama aklıma bişey gelmiyor kusura bakmayın.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

@Evil Belief , @AneX , @Mert Özkaya , @Hudzell , @FERRUM , @EMREG , @kadiks , @Harley Quinn❖ , @FlyperX , @şahin doğan , @ŞahinBaşaran
200 250tl ye mekanik kaliteli klavye bulamazsın bunu başta söylim tek önerebileceğim klavye bu https://www.itopya.com/philips-spk8401b-g401-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u12599

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200 250tl ye mekanik kaliteli klavye bulamazsın bunu başta söylim tek önerebileceğim klavye bu https://www.itopya.com/philips-spk8401b-g401-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u12599
Rampage titan K9 nasıl veya arkadaşın attığı https://www.hepsiburada.com/trust-g...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.35.1
Nasıl bu ikisi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilek desteği kısmı hoşuma gitmiyor başka öneriniz var mı

gtx mekanik klavyesi vardı sanki 300 e
Evet ama hepsiburada üstünde yok

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Rampage titan K9 nasıl veya arkadaşın attığı https://www.hepsiburada.com/trust-g...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.35.1
Nasıl bu ikisi sence

Bilek desteği kısmı hoşuma gitmiyor başka öneriniz var mı

Evet ama hepsiburada üstünde yok
şuanda bir klavyeye sahip isen biraz daha para biriktir ve benim attığımı almanı öneririm gayet güzel klavye öbürlerine 100x basar

Tre-x

80+ Silver
şuanda bir klavyeye sahip isen biraz daha para biriktir ve benim attığımı almanı öneririm gayet güzel klavye öbürlerine 100x basar
Senin klavye 375 TL bütçemi çok aşıyor rampage titan K9 nasıl sence

Tre-x

80+ Silver
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye