Eliniz büyükse:Hp Omen ReactorGüzel Mouse Önerilerinizi Bekliyorum Bütçe 200 MAX 230 Değicekse Eğer Cidden 250 Ama 230 Geçmesse Daha İyi Olur
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsaır-ch-930c011-eu-katar-pro-ultra-hafif-12-400-dpı-optik-sensör-gaming-mouse-siyah-1212906.html?rbtc=||||p||&gclid=EAIaIQobChMI4sLM1-GZ8QIVV-DtCh0F7QdTEAQYAiABEgIVsPD_BwE&gclsrc=aw.ds bunu buldum bu nasıldır
bu arada sensörü iyi olan önerirsiniz sevinirim fiyatına göre
Hayır omen reactorun sensör yapısı daha iyi.omen reactor le viper mini aynı kalitede midir
?
ilk attığın ile 2. arasındaki farklar neler hp omenin yapısı hoşuma gitmedi o kenarındaki siyah şeyEliniz büyükse:Hp Omen Reactor
Eliniz küçükse:razer Viper mini,razer deathadder v2 mini ve katar pro alabilirsiniz.
Viper mini;
Razer Viper Mini;
Hepsiburadada 200 TL üzerine 50 TL indirim var!
Razer Deathadder V2 Mini;
Hp Omen Reactor;
İlk 2 attığım aynı özelliklere sahip sadece görüntü tasarımı ve uzunluk farkı var ayrıca razer deathadder v2 mininin 70 milyon tıklama ömrü var.ilk attığın ile 2. arasındaki farklar neler hp omenin yapısı hoşuma gitmedi o kenarındaki siyah şey
peki corsair m55 pro omenle aynımıdır eğer aynı ise onu alcağım görüntü olarakda hoş
mini çok beğendim ama drag click yapılmıyor sanırımİlk 2 attığım aynı özelliklere sahip sadece görüntü tasarımı ve uzunluk farkı var ayrıca razer deathadder v2 mininin 70 milyon tıklama ömrü var.
M55 3327 veya 3325 sensör kullanıyor diye biliyorum yani hp omen reactorun rakibi bile değil.Hp omen reactorun tasarımını beğenmediyseniz viper mini alın geçin bence.
peki siz omen reactor sensörüyle başlıktaki fiyata f/p mouse önerirmisniizİlk 2 attığım aynı özelliklere sahip sadece görüntü tasarımı ve uzunluk farkı var ayrıca razer deathadder v2 mininin 70 milyon tıklama ömrü var.
M55 3327 veya 3325 sensör kullanıyor diye biliyorum yani hp omen reactorun rakibi bile değil.Hp omen reactorun tasarımını beğenmediyseniz viper mini alın geçin bence.
Evet yapılmıyor.mini çok beğendim ama drag click yapılmıyor sanırım
Corsair Katar Pro XT;mini çok beğendim ama drag click yapılmıyor sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki siz omen reactor sensörüyle başlıktaki fiyata f/p mouse önerirmisniiz
wireless olmayan modeli ne kadar acabaCorsair Katar Pro XT;
264 TL.
Drag click,butterfly ve jitter testi;
pahalı ben birde yanında mouse pad alıcamCorsair Katar Pro XT;
264 TL.
Drag click,butterfly ve jitter testi;
Ben razer viper mini alacağım eğer sizin için drag click gibi şeyler önemliyse viper mini almayın.Sensör ile ilgili söylemek gerekirse pek farketmez 3359 sensör ile 3389 sensörün.ne alıyım açıkçası sensörü zayıftır diye korkuyorum ama bir yandan da razer yani
Katar pronun fiyatı 161 TL.Fakat razerdan bile düşük sensör kullanılıyor.wireless olmayan modeli ne kadar acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
pahalı ben birde yanında mouse pad alıcam
drag click önemli değil yani çok önemli değil ben açıkçası çok kaliteli sensör istiyorum o kadar ama görünüşte önemli sanırım omen hp alacağım ama viper mini tavladı kararsız kaldımBen razer viper mini alacağım eğer sizin için drag click gibi şeyler önemliyse viper mini almayın.Sensör ile ilgili söylemek gerekirse pek farketmez 3359 sensör ile 3389 sensörün.