samet135
80+ Bronze
Dahası
Sensörü pek takmıyorum ağır fps oyuncusu değilim. RGB bol olsun istiyorum. Rampage nin farelerini çok beğeniyorum ama pek kaliteli değil sanırım.
bu fare şokta var bizim 200 TL'ye alınır mı?. RGB sinin parlaklığı kuvvetliymiş.
Rampage SMX-R47 X-JAMMER RGB Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SMX-R47 X-JAMMER RGB Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SMX-R47 X-JAMMER RGB Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 396,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
bu fare şokta var bizim 200 TL'ye alınır mı?. RGB sinin parlaklığı kuvvetliymiş.Rampage SMX-R47 X-JAMMER RGB Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SMX-R47 X-JAMMER RGB Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SMX-R47 X-JAMMER RGB Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 396,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com