Pahalıymış. 300 civarı düşünüyordum.monster gamepad pusat pro var ama sıfır satılmıyor galiba ikinci el uyguna bulabilirsin kablolu kablosuz kullanabiliyorsun 8 10 saat kullanım ömrü var deniyor ben test etmedim kaç saat gidiyor diye çok kullanmıyorum ama sevdim güzel macro tuşu var bazen işe yarıyor her oyunda yaramıyor ama genel olarak iyi gamepad
Logitech F310 ve Trust GXT 540 dışında bir şey yok.Pahalıymış. 300 civarı düşünüyordum.
200 liraya ne var peki?Logitech F310 ve Trust GXT 540 dışında bir şey yok.
Polosmart ds4200 liraya ne var peki?
Yani 200 300 arasında ne var?
Hocam pc için arıyorum. Bi de sadece 200 değil 200 300 arası ne varsa arıyorum. Karar vereceğim aralarından.Polosmart ds4
PoloSmart PSG05 PS4 Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PoloSmart PSG05 PS4 Kablosuz Oyun Kolu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Pc’de kullanıyorum.Hocam pc için arıyorum. Bi de sadece 200 değil 200 300 arası ne varsa arıyorum. Karar vereceğim aralarından.
Pc de kullanıyorum.Hocam pc için arıyorum. Bi de sadece 200 değil 200 300 arası ne varsa arıyorum. Karar vereceğim aralarından.
Tipi çok eski duruyor ve polosmart markası hani ne bilim güven vermiyor.Pc’de kullanıyorum.
@Perfectshot06P
Pc de kullanıyorum.
Fifa 22,Pes 21,FH 4, GTA 5 gibi oyunlar oynadım ve bir sorun çıkarmadı
Ben çok kullanmadım arkadaş kablo ile kullanıyor.Tipi çok eski duruyor ve polosmart markası hani ne bilim güven vermiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Perfectshot06
Tuşları sert mi? Kalitesi nasıl? Kaç saat gidiyor vesaire.
Hocam 300 liralık mı alayım o zaman? O fark hissediliyor yani?Ben çok kullanmadım arkadaş kablo ile kullanıyor.
Tuşları sert. Kalitesi ps4 ds4 hissiyati veriyor. Ben 110₺’ye almıştım. Ama çokta kaliteli bir şey aramayın. Sonuçta orijinalleri 700₺’ye satılıyot artık.
Ürün hakkında detaylı bilginiz var mı?