Neler Yeni

200-300K Bandında Yayın ve Render için Sistem Ekipman ve Ups Öneri

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Bütçe
300000
Merhabalar arkadaşlar konuyu açmamın sebebi bilmediklerimi öğrenmek aynı zamanda en sağlıklı ve en uyumlu sistemi toplamak.
1: Bileşenlerin garanti firması iyi olmalı bir sorunda karşıda adam akıllı hizmet sağlamalı.
( Asus eskisi gibi değil MSI çok iyi Gigabayt ortada denildi etrafımdan )
2: Marka takıntısı illaki var sonuçta yayındasın ve her şey kaliteli olmalı kendini göstermeli diye düşünüyorum.
3: En kaliteli maus, klavye, kulalaklık, mikrofon ve kamera olmalı yeri gelicek müzik podcast tarzı içerikleri olacak.
4: Bel fıtığı var bu yüzden koltuk her şeyden önemli benim için yeri gelir uyurum bile :D
5: Render ve çizimler vsler için pro art serilerine bile baktım ancak sizden tavsiyeler beklemekteyim.
6: Ups bulunduğum bölge için çok önemli sürekli inşaat ve çalışmalar olduğundan elektrik fazları bazen düşük bazen dalgalı şükür ki eskisi gibi aşırı kesintiler söz konusu değil tabi şimdilik yazın başlar.
Daha önceki topladığım sistem bir günde ard arda 10 defa elektrik gitti geldi ekran kartı yandı.
7: İntel mi Amd mi kararsız kaldım size danışmak en sağlıklısı olacak diye düşündüm.
8: Çift monitör olacak onu da düşünme lazım.
9: Kasa için tercih iyi olmalı yaşadığım bölge yazın aşırı sıcak

Son düzenleme:

asko56

80+ Gold
Merhabalar arkadaşlar konuyu açmamın sebebi bilmediklerimi öğrenmek aynı zamanda en sağlıklı ve en uyumlu sistemi toplamak.
1: Bileşenlerin garanti firması iyi olmalı bir sorunda karşıda adam akıllı hizmet sağlamalı.
( Asus eskisi gibi değil MSI çok iyi Gigabayt ortada denildi etrafımdan )
2: Marka takıntısı illaki var sonuçta yayındasın ve her şey kaliteli olmalı kendini göstermeli diye düşünüyorum.
3: En kaliteli maus, klavye, kulalaklık, mikrofon ve kamera olmalı yeri gelicek müzik podcast tarzı içerikleri olacak.
4: Bel fıtığı var bu yüzden koltuk her şeyden önemli benim için yeri gelir uyurum bile :D
5: Render ve çizimler vsler için pro art serilerine bile baktım ancak sizden tavsiyeler beklemekteyim.
6: Ups bulunduğum bölge için çok önemli sürekli inşaat ve çalışmalar olduğundan elektrik fazları bazen düşük bazen dalgalı şükür ki eskisi gibi aşırı kesintiler söz konusu değil tabi şimdilik yazın başlar.
Daha önceki topladığım sistem bir günde ard arda 10 defa elektrik gitti geldi ekran kartı yandı.
7: İntel mi Amd mi kararsız kaldım size danışmak en sağlıklısı olacak diye düşündüm.
8: Çift monitör olacak onu da düşünme lazım.
300 yetersiz istekler için

asko56

80+ Gold
Kaç olması lazım sence reis dün çok güzel yorumladın zaten ondan iyice araştırdım eklemeler yaptım
hocam 400-450 lazım eger sürekli elektirginiz kesiliyor ise evin elektrik hattınada akım koruyuculu sigorta almanız lazım evin iç hattınıda düzeltmeniz gerek.

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 400-450 lazım eger sürekli elektirginiz kesiliyor ise evin elektrik hattınada akım koruyuculu sigorta almanız lazım evin iç hattınıda düzeltmeniz gerek.
Onu yaptım dostum akım rolesi vs hepsi var artık cata akım koruyuculu prizine kadar var ama 400-450 aşar

asko56

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan b
Ancak yine de ups alacağım riske atmak istemiyorum
300 e sana sistem değil makine toplanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sıfırdan gireceğiniz bi işe o kadar para yatırmanız mantıksız haberiniz olsun tutup tutmayacagı belli değil sonuçta 300 bine araba alınır be ama yinede yardımcı olurum tabii ki.

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
300 e sana sistem değil makine toplanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sıfırdan gireceğiniz bi işe o kadar para yatırmanız mantıksız haberiniz olsun tutup tutmayacagı belli değil sonuçta 300 bine araba alınır be ama yinede yardımcı olurum tabii ki.
Farkındayım dostum ama uzun süre iş hayatım bu olacak gibi önemli olan kazanç değil ben hem zevk hem sağlık sabah kalkıp sporumu yapıp daha sonra eve gelip oyunumu vs oynamak render yapmayı öğrenmek windowsundan tut hepsini orjinal alacağım kendimi eve kapatıp elimden geldiğince emek vereceğim.
Siz değerli arkadaşların tavsiyesi her gün bir şey eklememe ve öğrenmeme sebep oluyor bu bile bana yetmekte.
Maddelerdeki gibi olacak :D

asko56

80+ Gold
Ancak yine de ups alacağım riske atmak istemiyorum
ups dahil yeter 300 güzel bütçe zaten

Tavsiye

1742112691929.png

Sistem

kalan bütçe 71.395

monitör ana ekran için

yan ekran canlı yayıda chat vs yi okuman için

2 ürünle birlikte yeni bütçe 49.858

2 ürünle birlikte yeni bütçe 24.092

bu parçalardan sonra bütçenin kalanı : eksi 4.513 eklemen gereken para

kamera

8.999,00 TL eklemen gerek

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVL93PJS?tag=akakceprime-21&psc=1 7.799,00TL eklemen gerek

Son düzenleme:

asko56

80+ Gold
Son düzenleme:
Top Bottom