Neler Yeni

200-300K Bandında Yayın ve Render için Sistem Ekipman ve Ups Öneri

asko56

80+ Gold
Arkadaşın çok daha iyisi varken illaki marka istemesi saçma zaten. O parçaların hiçbiri o fiyatı haketmiyor.
dedigim gibi para bende degil ben önerimi verecegim tavsiyeyti verdim benim görmedigim sizin daha iyi dediginiz hazır sistem var ise ve ekipman var ise önermekte özgürsünüz üstüne koltuk ups masa ve yayıncı ekipmanı da önermeyi unutmayın konu sahibi bel fıtıgı var.

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Zekeriya T
hocam daha iyisini siz koyun eleştirmeyin insanları adamın isteklerine 1. sayfada bakın daha iyisini yapıyorsanız atın
Mesaj otomatik birleştirildi:

iste onu biz bilemedigimiz için sanki tek başına yapacakmış giib öneri vermemiz daha saglıklı olur arkadaş tüm isteklerini madde madde 1.sayfada söylemiş.
İşim çıktığı için yazamadım ama bel fıtığı sistem toplamaya aşırı engel bir şey değil zaten konu sahibi de anladığım kadarıyla illa da hazır sistem olsun dememiş ki ayrıca sistemleri eleştirmesek nasıl kendimizi geliştirelim hem öyle diyorsunuz birde benim attığım sistemi sırf toplama diye saçma bir şekilde eleştiriyorsunuz.
Konu sahibi arkadaşta toplama istemiyorsa orasına bir şey diyemem tabii ki.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,229
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
daha iyisi degilki birisi razer full set tek eleştiri microfonda haklı olabilrisin seti bozammak için gene razer tercih ettim yoksa attıklarınız iyi degil
attıklarım iyi değil mi :D boşver hocam sen full razer setten devam et

adama full aleminyum hotswap kablosuz klavye 8khz mouse öneriyorum gelmiş hala razeri savunuyor

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
attıklarım iyi değil mi :D boşver hocam sen full razer setten devam et

adama full aleminyum hotswap kablosuz klavye 8khz mouse öneriyorum gelmiş hala razeri savunuyor
Ekipmanlar harbi çöp seçilmiş.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,229
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ekipmanlar harbi çöp seçilmiş.
hocam anlatamazsın ki arkadaşın seçtiği mikrofon vsde rezaletti ben yine bilgim olanların daha iyilerini attım kulaklıkta vs bilgim yoktu yine çok sevilen bir model attım onlarda çok çok daha iyisi bulunur

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Çok iyi bir ses kartı, capture cart ve kaliteli stüdyo kulaklığı alınmalı eğer ekipman iyi isteniyorsa. kameranın en iyisi olsun deniyorsa kaliteli bir dslr kamera alınıp capture ile yayına vermen lazım vs vs

Ayrıca orjinal windows falan geçiniz onları para vermeye gerek yok o kadar lisans keyi alın 15 liraya yeterli olur

Son düzenleme:

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Arkadaşın çok daha iyisi varken illaki marka istemesi saçma zaten. O parçaların hiçbiri o fiyatı haketmiyor.
Önerin değerlendirelim ve öğrenelim hocam ben zaten herkesin önerisiyle bir havuz yaparım

Çok iyi bir ses kartı, capture cart ve kaliteli stüdyo kulaklığı alınmalı eğer ekipman iyi isteniyorsa. kameranın en iyisi olsun deniyorsa kaliteli bir dslr kamera alınıp capture ile yayına vermen lazım vs vs

Ayrıca orjinal windows falan geçiniz onları para vermeye gerek yok o kadar lisans keyi alın 15 liraya yeterli olur
tavsiyeniz nedir

İşim çıktığı için yazamadım ama bel fıtığı sistem toplamaya aşırı engel bir şey değil zaten konu sahibi de anladığım kadarıyla illa da hazır sistem olsun dememiş ki ayrıca sistemleri eleştirmesek nasıl kendimizi geliştirelim hem öyle diyorsunuz birde benim attığım sistemi sırf toplama diye saçma bir şekilde eleştiriyorsunuz.
Konu sahibi arkadaşta toplama istemiyorsa orasına bir şey diyemem tabii ki.
Hocam ben evet marka vs takıntısındayım ama tabii ki büçe az para değil ve tavsiyelere açığım ki öğrenelim
Ancak asko56 çok ilgilendi hakkı ödenmez

Son düzenleme:

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Zekeriya T
Önerin değerlendirelim ve öğrenelim hocam ben zaten herkesin önerisiyle bir havuz yaparım

tavsiyeniz nedir

Hocam ben evet marka vs takıntısındayım ama tabii ki büçe az para değil ve tavsiyelere açığım ki öğrenelim
Ancak asko56 çok ilgilendi hakkı ödenmez
Evet hocam, bizim attığımız sistemlerle ilgili bir fikriniz varsa ona göre tamamlayalım sistemi ha bu arada ekipman olarakta bunları öneririm:
Bunu zaten arkadaş önermişti https://www.epey.com/monitor/msi-mpg-274urf-qd.html
Klavye olarakta bunlardan biri olabilir manyetik istiyorsanız onu da önerebilirim.
https://wraith.studio/products/yunz...VyronZHF1ZrvT9vIX1fzfpuSDXXO9JMl1nil1phvEHvS7 akkolara da bakabilirsiniz.
Mouse olarak tutuş şeklinize göre kendiniz bakabilirsiniz ama şu gayet iyidir:
Diğer bileşenlere çok bir şey diyemiyorum bilgim yeterli değil.

Top Bottom