Neler Yeni

Yayın için bilgisayar ve ekipman önerisi...

Jill Valentine

80+ Bronze
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Güç Kaynağı

Monitör

2. Monitör

Mouse

Klavye

Kulaklık

Mousepad

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Güç Kaynağı

Monitör

2. Monitör

Mouse

Klavye

Kulaklık

Mousepad
Monitör 24 olmalı en fazla bilmiyorum 27 çok büyük geliyor

Jill Valentine

80+ Bronze
o bütçeye 9950x3d alın hocam hem render hemde oyun için
9800x3d arasında ciddi fark yok. Aradaki farka değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör 24 olmalı en fazla bilmiyorum 27 çok büyük geliyor
Hocam ekran kartından dolayı mecbur en az 2k kullanmanız lazım ve ben satışta olan 24 inçte 2k monitör göremiyorum.

asko56

80+ Gold
Evet bu videoyu gördüm ondan zaten geldim

Masa daha büyük ne olabilir acaba ekran kartı mesela daha sonra 5080 süper vs çıkar mı
eger ankarada iseniz sitelerden özel yaptırıcaksınız.

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Güç Kaynağı

Monitör

2. Monitör

Mouse

Klavye

Kulaklık

Mousepad

kullanıcak kişinin bel fıtıgı varmış koltuk ve masada lazım

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Herhalde bir yolculuk şart toplamak için oyuncu koltuğu herman miller veya vantum için ne düşünüyorsunuz

asko56

80+ Gold
Herhalde bir yolculuk şart toplamak için oyuncu koltuğu herman miller veya vantum için ne düşünüyorsunuz
bu tarz ürünler için alıcak kişinin kendisi oturmalı denmeli exvega önerebilirim hem fazla kilo taşıma kapasitesinden hemde rahatlık konusunda güzel herman miller hakkında yorum yapamam kullanmadım

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Alican ekinci
9800x3d arasında ciddi fark yok. Aradaki farka değmez.

Hocam ekran kartından dolayı mecbur en az 2k kullanmanız lazım ve ben satışta olan 24 inçte 2k monitör göremiyorum.
renderda fark var

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
bu tarz ürünler için alıcak kişinin kendisi oturmalı denmeli exvega önerebilirim hem fazla kilo taşıma kapasitesinden hemde rahatlık konusunda güzel herman miller hakkında yorum yapamam kullanmadım
Aynen çok doğru fıtık olmasa çok önemli değilde

renderda fark var
Bence çok önemli çizim programalr vs de

asko56

80+ Gold
Aynen çok doğru fıtık olmasa çok önemli değilde

Bence çok önemli çizim programalr vs de
zaten fark ettiyseniz ben size klavye fare önermedim çünkü bu ürünler kişilel ürünler oldugu için kişinin ergonomisine ve zevkine uygun ürün tavsiye edemem kişi kendi begenmeli bilgisayar konusunda ise gene kendiniz marka takıntınız varsa benim önerdigim sistem üzerinden gidebilrisiinz ama benim için marka önemli degil en üst ne alacagım önemli diyorsanız jill arkadaşın topladıgı sisteme göz atabilrisiinz sistem toplamayı bilmiyor iseniz kendiniz internetten sistem toplama rehberleri izleyip yaparsınz hiç ugraşmayım diyorsanız tek seçenek hazır sistem zaten sistemi alsa fıtık olan arkadaş egilip sistemi toplayamaz :(

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
zaten fark ettiyseniz ben size klavye fare önermedim çünkü bu ürünler kişilel ürünler oldugu için kişinin ergonomisine ve zevkine uygun ürün tavsiye edemem kişi kendi begenmeli bilgisayar konusunda ise gene kendiniz marka takıntınız varsa benim önerdigim sistem üzerinden gidebilrisiinz ama benim için marka önemli degil en üst ne alacagım önemli diyorsanız jill arkadaşın topladıgı sisteme göz atabilrisiinz sistem toplamayı bilmiyor iseniz kendiniz internetten sistem toplama rehberleri izleyip yaparsınz hiç ugraşmayım diyorsanız tek seçenek hazır sistem zaten sistemi alsa fıtık olan arkadaş egilip sistemi toplayamaz :(
Anladım üstat araştıra araştıra fikir ala ala en iyi ve uyumlu sistemi toplamak amacım tabi ki marka takıntım var
Bir çok arkadaşım asus güzel ama garanti servisi konusunda dertli
Bir çok arkadaşım msı her anlamda şuan çok iyi demekte
Ben hem asus hem msı karışık yapabilirim kafamda aslında o var veya sadece msı
Kalvye konusunda bazı oyunlarda bazı klavyelr mauslar yasak deniyor yoksa geçen bir kalvye incelemesi gördüm A ve D ye aynı anda basabiliyorsun felan ilginç şeyler çıkmış piyasaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,316
Üyeler
169,979
Son üye
wnyx
Top Bottom