200-300₺ kulaklik onerisi

climaxbae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Bütçe
300
Arkadaslar 200-300₺ bandinda kulaklik ariyorum beklentilerim

tabi ki oyuncu kulakligi olucak ama muzik dinlerkende keyif versin istiyorum
uzun saattler kullaninca agritmasin
mikrofonu iyi olsun

7.1 felan demeyin 1000₺ ustune cikmadigin zaman 7.1 yok zaten sanal olsa ne yazar

Arkadaslar 200-300₺ bandinda kulaklik ariyorum beklentilerim

tabi ki oyuncu kulakligi olucak ama muzik dinlerkende keyif versin istiyorum
uzun saattler kullaninca agritmasin
mikrofonu iyi olsun

7.1 felan demeyin 1000₺ ustune cikmadigin zaman 7.1 yok zaten sanal olsa ne yazar
Rampage Comfort

Rampage Comfort alabilirsiniz, Sono'dan iyidir, o bütçenin en iyisi diyebilirim.

hocam ses karti var midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rampage Comfort alabilirsiniz, Sono'dan iyidir, o bütçenin en iyisi diyebilirim.
bisey sorucam neye gore fikir verdiginizi merak ettim deneyimlediniz mi videolardan forumdan vs mi?

bro attigin kulakliklarin ikiside 250 altinda yazdigini anlamadim ama bu iki markada kotu diye biliyorum

Son düzenleme:
attığım iki kulaklıkta gayet iyi üstte arkadaş 150 250 tl arası istedi alıntılanana bakarsan görürsün neden yazdığımı

bildiğim kadarıyla ses kartı yok Transomart olanda

attığım iki kulaklıkta gayet iyi üstte arkadaş 150 250 TL arası istedi alıntılanana bakarsan görürsün neden yazdığımı

bildiğim kadarıyla ses kartı yok Transomart olanda
comfort daha iyi gibi geldi bana

hocam ses karti var midir?

bisey sorucam neye gore fikir verdiginizi merak ettim deneyimlediniz mi videolardan forumdan vs mi?

bro attigin kulakliklarin ikiside 250 altinda yazdigini anlamadim ama bu iki markada kotu diye biliyorum
Forumdan ve youtube'daki incelemelerden. Önerdiklerimden kendim kullandığım modeller de var ama Comfort'u kullanmadım. Forumda kullanıp memnun kalan çok var ^^

Geri