Medusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Medusa 7.1 Gamepower güzel 205 tlMax 200₺ kulaklık önerisi.
Teşekkürler
Hayır. Ben 2 yıl kullandım ağrı ter pedlerde soyulma ne ararsan var Medusa almayınMedusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Medusa 7.1 Gamepower güzel 205 TL
kullancı sorunu olabilr mi dostum 3 yıldır kullanıyorum yıpranma vb hiç olmadıHayır. Ben 2 yıl kullandım ağrı ter pedlerde soyulma ne ararsan var Medusa almayın
Hadi yıpranma benden kaynaklı olsun ama ter ve ağrı cidden rahatsız edici. Ben önermiyorum isteyen alabilirkullancı sorunu olabilr mi dostum 3 yıldır kullanıyorum yıpranma vb hiç olmadı
Evt dostum terde senden dolayı desem evt dogrudur 4 saat sonra bi agrı yapıyor ama 10 dk cıkardıktan sonra geçiyor 200 TL'ye kulaklık alıyorsun 500 TL'ye değilkiHadi yıpranma benden kaynaklı olsun ama ter ve ağrı cidden rahatsız edici. Ben önermiyorum isteyen alabilir
Haklısın da daha iyileri var o fiyataEvt dostum terde senden dolayı desem evt dogrudur 4 saat sonra bi agrı yapıyor ama 10 dk cıkardıktan sonra geçiyor 200 TL'ye kulaklık alıyorsun 500 TL'ye değilki
Sence comfort mu alpha x miHaklısın da daha iyileri var o fiyata
Tronsmart sono daha iyi alpha x denTronsmart sono, indiriminden Alpha x