Neler Yeni

Öneri 200 liraya sade micli kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Canınız nasıl istiyorsa öyle alın dostum iki tarafta da aynı kişi gönderecek kulaklığı.
Peki siz kullandınız mı hiç kalite olarak filan nasıl iyi midir fiyatına göre ?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Yok öyle değil 712 mesela taktım böyle çok sıkıyormuş gibi geldi 2-3 dk filan sevmedim şuanda da kullandığım kulaklık yuvarlak yapıda ve bir kulağı açıp kullanıyorum rahatsız ediyor biraz :D
Hmmm peki kardeşim şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan ama iyice araştır youtubeden bak şap diye alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
EKSA E900 Pro önerebilirim. Türkiye'de de Rampage RM-K60 DROP PLUS var, aynısı aslında.
Hocam güzel kullaklık ama türkiyede yok işte yoksa eklerdim istek listeme öneri için teşşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hmmm peki kardeşim şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan ama iyice araştır youtubeden bak şap diye alma
Zaten yapcağım ilk iş kulanan varsa sormak ve araştırmak geçen şap diye işlemci aldım kırık ve ikinci el geldi 10 gün bekledim anca yenisini aldım

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
EKSA E900 Pro önerebilirim. Türkiye'de Rampage RM-K60 DROP PLUS var, aynısı aslında.
Sadece tasarım aynı hocam, özellikler aynı değil.
RGB abartmasına yok şöyle yok böyle gerek yok güzel sade şık ve ses kalitesi iyi mici de iyi (ebada ve oyunlarda kullancam) bir kulaklık arıyorum
Tronsmart Sono veya biraz daha koyabilirsen Trust 450 Blizz tavsiye ederim.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
@keremcnsz24 Pro olmayan modeline bakmış olabilirsin, tıpatıp aynı çünkü. Geçen hafta dikkatimi çekti benim de, alacak gibiyim. Şu an kullandığım SN-RW77 yavaştan emekliye ayrılacak gibi.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
@keremcnsz24 Pro olmayan modeline bakmış olabilirsin, tıpatıp aynı çünkü. Geçen hafta dikkatimi çekti benim de, alacak gibiyim. Şu an kullandığım SN-RW77 yavaştan emekliye ayrılacak gibi.
Ona baktım hocam zaten, aynı değiller sadece tasarım aynı.
Rampage'in ucuz olmasının bir sebebi de bu zaten.
Tasarıma ayrı bir bütçe, AR-GE falan ayırmıyor.
Çin'de belirli bir fabrika kulaklık tasarım kalıpları üretiyor.
Rampage gibi Çin'de üretim yapan firmalar bunlardan beğendiğini seçiyor.
Tasarımı alıp kendince içlerini doldurup tekrar satışa sunuyorlar.
O yüzden AliExpress'e girince çoğu Rampage kulaklığın aynılarını görüyoruz.
Fakat, iyi bir şekilde eminim ki özellikleri aynı değil. Sadece tasarımları aynı.
Mesela Tronsmart Sono ve Plus olmayan Drop da öyle, bakabilirsiniz.
Pedlerine kadar tasarımları aynı fakat sesleri aynı değil, stok olmadığı ve Vatan olduğu için fiyat o kadar pahalı.
Böyle bir sürü örnek var, bu markaların olayı bu ve bazı ürünleri de OEM üretim direkt.
O yüzden ucuz ve f/p ürünleri var fakat aynı değiller.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Rampage'in üretim yaptırdığı fabrikalar da farksız değil açıkçası, EKSA da aynı modelin üzerine sadece marka basmayla yetinmiş gibi görünüyor. Sürücüler falan aynı yüksek ihtimal. Yazılımı bile aynıdır, bakmadım ancak öyle tahmin ediyorum. Aldıktan sonra karşılaştırabiliriz aslında bu kulaklığa sahip biriyle. Bu tarz hiçbir inceleme bulunmadığından net yargıya varmak zor.

Attığın kulaklıklarda sürücüler farklı gözüküyor, teknik özellikler farklı çünkü. Marka istediğini koydurabilir tabii ancak karşılaştırdıklarımız aynı. Teknik özellikler tamamıyla aynı, tasarım da aynı. Sürücüler de yüksek ihtimal aynı, 50mm. Dediğim gibi açıp bakmadan görmek zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,126
Üyeler
167,064
Son üye
swafle
Top Bottom