tam 200 tl altı bir şey varmı vala hic bütcem yok 1 lira bileBütçene uygun iyi bir şey bulmak zor. Biraz daha bütçen olursa Boya BY-M1 alabilirsin.
Şuna bakabilirsin yine de Trust 21671. Yorumları fena değil.
Attığım linktekine bak, ekstra 200 üstü 45 TL kupon var onu da alıp kullanırsan 200 altı olur.tam 200 TL altı bir şey varmı vala hic bütcem yok 1 lira bile
vala kuponu göremedimAttığım linktekine bak, ekstra 200 üstü 45 TL kupon var onu da alıp kullanırsan 200 altı olur.
bütcem pek yok
Anasayfada süper tık hızı kuponlar yazıyor. Oraya gir 200 üstü 45 var onu al.vala kuponu göremedim
onu aldım ama kulanılmıyor mikrofonaAnasayfada süper tık hızı kuponlar yazıyor. Oraya gir 200 üstü 45 var onu al.
Nasıl kullanılmıyor? 200 üstü 45 bittiği için 250 üstü 50'yi alıp iki tane aynı ürünü sepete attım ve kuponu kullandım oluyor bende.onu aldım ama kulanılmıyor mikrofona
Nabıcam 2 tanemi alıyımNasıl kullanılmıyor? 200 üstü 45 bittiği için 250 üstü 50'yi alıp iki tane aynı ürünü sepete attım ve kuponu kullandım oluyor bende.
Doğru kuponu seçtiğine emin misin?
Alıntıyı görüntüle
Yok göstermek amaçlı attım öyle sen kupon olmadı deyince.Nabıcam 2 tanemi alıyım