G102 bakabilirsiniz.200 TL civarı gaming mouse arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
Bunun beyazı süper ya![]()
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
G102 ve 203 Aynı mouse'dur. Kendim G203 siyah olan modeli kullanıyorum. Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.
Gidip mağazadan almıştım beyazı yoktu. Beyaz modele aşığım çok güzel duruyor gerçektenBunun beyazı süper ya![]()
Logitech G102.
beyaz 102 öneririm çok hoş
Thermaltake IRIS RGB hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ?![]()
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
G102 ve 203 Aynı mouse'dur. Kendim G203 siyah olan modeli kullanıyorum. Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.
Güzel mouse. Tercih edilebilir. Ekstradan 230-270 TL bütçelerde Corsair Harpoon Pro, Asus ROG Strix Impact II, Asus TUF M5 veya 3 de tercih edilebilir.Thermaltake IRIS RGB hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ?
Anladım hocam ben de hazır konusu varkenfikir edineyim dedim çok teşekkürlerGüzel mouse. Tercih edilebilir. Ekstradan 230-270 TL bütçelerde Corsair Harpoon Pro, Asus ROG Strix Impact II, Asus TUF M5 veya 3 de tercih edilebilir.
sağolLogitech G102.
nightmare sende mx518 mi var