- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pardon,satıcı amazontr miş.Vergi ödemeyeceksin, Türkiye deposundan sana teslim edilecek.
Pardon,satıcı amazontr miş.Vergi ödemeyeceksin, Türkiye deposundan sana teslim edilecek.
Şimdiden hayırlı olsun, gelince incelemesini yaparsın.Pardon,satıcı amazontr miş.
Ben kendime değil arkadaşıma bakıyorum. Hepsiburada,n11,trendyol üzerinden var mı bilgisayarı eski streo olmaması daha iyi olur.Şimdiden hayırlı olsun, gelince incelemesini yaparsın.
Oralarda yok. Amazon'u niye istemiyor ki?Ben kendime değil arkadaşıma bakıyorum. Hepsiburada,n11,trendyol üzerinden var mı bilgisayarı eski streo olmaması daha iyi olur.
Oralarda yok. Amazon'u niye istemiyor ki?
Bilgim yok ama tasarımı çok kötü bence.Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu nasıl?
@Mert Özkaya önermişti.Bilgim yok ama tasarımı çok kötü bence.
@Mert Özkaya önermişti.
Bilgim yok
efsane kulaklık 50mm sürücü baslar aşırı iyi ve cok rahat kulaklık bendede var tavsiye ederimGamepower Medusa Rainbow kullanıyorum. Şimdilik memnunum. Alalı 1 hafta oldu.
Bilgim yok.
Rampage RM-K8 Hawker nasıldır?
ses kalitesi fena değil mikrofonu iyi ama dip ses vs ölçmedim hiç 2 3 kez gittiğim nette kullanıyordum. padlari iyi kulak acıtmıyor ama terletiyorRampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu nasıl?
Bilgim yok ama tasarımı çok kötü bence.
James Donkey 712 ile neredeyse aynı pedlere ve tasarıma sahip.@Mert Özkaya önermişti.