Bende tam şuan bunu inceliyordum. 19 TL daha çıkabilirim ondan yana sorun yokta anker marka ismi olarak sanki bana çok basit bir markaymış gibi geliyor. O anlamda bir bilgim olmadığından soruyorum size, bir sorun yaşar mıyım?Hocam 19 TL daha koyun bunu alın:
Anker PowerCore Select A1363 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker PowerCore Select A1363 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker PowerCore Select A1363 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank özelliklerini incele, 1.349,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendi Xiaomi faciamdan sonra çevremden olsun forumlardan olsun soran herkese önerdiğim powerbank markası, daha olumsuz geri dönüş olmadı açıkçası F/P görüyorumBende tam şuan bunu inceliyordum. 19 TL daha çıkabilirim ondan yana sorun yokta anker marka ismi olarak sanki bana çok basit bir markaymış gibi geliyor. O anlamda bir bilgim olmadığından soruyorum size, bir sorun yaşar mıyım?
Anladım, o zaman biraz daha inceleyeyim büyük ihtimalle bunu alırım. Teşekkürler.Kendi Xiaomi faciamdan sonra çevremden olsun forumlardan olsun soran herkese önerdiğim powerbank markası, daha olumsuz geri dönüş olmadı açıkçası F/P görüyorum
Rica ederimAnladım, o zaman biraz daha inceleyeyim büyük ihtimalle bunu alırım. Teşekkürler.
Baktım şimdi evet 354 gram biraz ağır. Ama fark olarak 10 binlik ile aralarında sadece 70 gram fark var. Açıkçası 10 binlikte işimi görür fakat almışken 20 binlik almak istiyorum. Dışarıya çıktığımda genelde kendi cihazlarım + arkadaşımın cihazlarını şarj etme durumunda kalabiliyorumRica ederim
20000 olduğundan pek portatif değil ve ağır. 10000'liği işinizi görürse o daha küçük ve uygun fiyatlı
Öneririm.Hocam 19 TL daha koyun bunu alın:
Anker PowerCore Select A1363 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker PowerCore Select A1363 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker PowerCore Select A1363 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank özelliklerini incele, 1.349,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com