BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Valorant,CS gibi oyunlar oynuyorum ve hepsiburada üzerinden 250 TL'ye kadar mouse önerebilirsiniz
net g102 argb modelinden alValorant,CS gibi oyunlar oynuyorum ve hepsiburada üzerinden 250 TL'ye kadar mouse önerebilirsiniz
Bende bir araştırma yaptım bu mouseu önermiyorlarnet g102 argb modelinden al
26 tl daha artır hp omen 600 al benceValorant,CS gibi oyunlar oynuyorum ve hepsiburada üzerinden 250 TL'ye kadar mouse önerebilirsiniz
26 TL daha artır hp omen 600 al bence
Mediamarktta 189 TL alayım mı?26 TL daha artır hp omen 600 al bence
kim önermiyor la link atsana kullanıcısıyımBende bir araştırma yaptım bu mouseu önermiyorlar
hepsiburadadab dediği için sadece hepsiburada ya baktımHP OMEN by 600 Gaming Mouse 12000 Dpi 1KF75AA
HP OMEN by 600 Gaming Mouse 12000 Dpi 1KF75AA fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
tabii ki al sensörü çok kaliteliMediamarktta 189 TL alayım mı?
Yok öyle demek istemedim hepsiburada üzerinden 250 TL'ye kadar önerebilirsiniz dedimhepsiburadadab dediği için sadece hepsiburada ya baktım
hp omen 600 tokatlarkim önermiyor la link atsana kullanıcısıyım
tamamdır mediamarkttan al benceYok öyle demek istemedim hepsiburada üzerinden 250 TL'ye kadar önerebilirsiniz dedim
sen hayırdır ulaaaaaaaaaaa yeter beee hp 600 çöp logitech komfor çok iyi logitech g102 as saADADSADSADHerkese merhabalar, ben bu anakart, RAM ve işlemcili sistemler arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
hp omen 600 tokatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır mediamarkttan al bence
aynen kardeşim g102 bütün mouselardan iyisen hayırdır ulaaaaaaaaaaa yeter beee hp 600 çöp logitech komfor çok iyi logitech g102 as saADADSADSAD