K kosovh 80+ Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim basbushka helenov 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Genc0 yazmış: A950 Pro'nun şuan stoklarda sadece 4k modeli mevcut diye biliyorum 1300 tl ye nerden aldın Devamı için tıklayın... 1k olan modelini connect gameden almıştım
Genc0 yazmış: A950 Pro'nun şuan stoklarda sadece 4k modeli mevcut diye biliyorum 1300 tl ye nerden aldın Devamı için tıklayın... 1k olan modelini connect gameden almıştım
Genc0 80+ Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 268 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Faruk Efe Genç 27 Ağustos 2024 #15 kosovh yazmış: 1k olan modelini connect gameden almıştım Devamı için tıklayın... bende alcaktım 1k modelini tam alcağım zaman stok bitmiş galiba mouse sitede gözükmüyor artık başka satılan yerde yok ne alacağımı şaşırdım şuan 1 buçuk aydır araştırıyorum en iyi vxe r1 se var benim için stokları bitmeseydi dareu alacaktım
kosovh yazmış: 1k olan modelini connect gameden almıştım Devamı için tıklayın... bende alcaktım 1k modelini tam alcağım zaman stok bitmiş galiba mouse sitede gözükmüyor artık başka satılan yerde yok ne alacağımı şaşırdım şuan 1 buçuk aydır araştırıyorum en iyi vxe r1 se var benim için stokları bitmeseydi dareu alacaktım