Neler Yeni

200 TL Görünüşü Güzel Klavye Önerisi

KnightDavion

80+ Bronze
Bütçe
200
Merhaba arkadaşlar.

Aile evine almak için görüntüsü güzel, klavye altı aydınlatması güzel, uzun ömürlü ve basış hissiyatı iyi (yazı yazması rahat) klavye arayışındayım. 200 TL bütçem var ama çok az esnetebilirim.

Gökkuşağı efektli olanlara bakmaktayım. Bazılarında sabit yanıyor bazılarında sağdan sola soldan sağa hareketli oluyor pahalı klavyelerdeki gibi. Mümkünse gökkuşağı kayma efektli olabilir ama olmasa da olur.

Aşağıda paylaşacağım birkaç ürün buldum. Fikirlerinizi almak için konu oluşturdum.

Bunu alma ya da şunu alabilirsin diyebileceğiniz klavyelerin sebebini belirtmenizi rica ediyorum.

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
KB-R66 kullanıyorum. renkleri güzel, ama üstündeki yazılar çok çabuk siliniyor. 3 aydır kullanıyorum ve şimdiden D ve i tuşları silindi.

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KB-R66 kullanıyorum. renkleri güzel, ama üstündeki yazılar çok çabuk siliniyor. 3 aydır kullanıyorum ve şimdiden D ve i tuşları silindi.

Tuşları silindiyse onu eleyeceğim sanırım. Paylaştıklarımdan başka hangileri tuşları silinen modeller bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

300tl ye bunu almanızı öneririm.
Buna da bakabilirsiniz..

Hocam bu şeye doğru gidiyor. :) 100 TL daha ekleyince yani 400'e de çok daha iyi klavyeler var. Bir 100 daha ekleyince de... Bunun sonu yok gibi :D

Son düzenleme:

Checkmate

80+ Silver
Tuşları silindiyse onu eleyeceğim sanırım. Paylaştıklarımdan başka hangileri tuşları silinen modeller bilmiyorum.

Hocam bu şeye doğru gidiyor. :) 100 TL daha ekleyince yani 400'e de çok daha iyi klavyeler var. Bir 100 daha ekleyince de... Bunun sonu yok gibi :D
200tl vereceğine 300tl verip razer alıyorsun çok da abartmamak lazım. 100tl 5 dolar ediyor :D:D 200tlye dandik rampage klavye almak istersen bir şey diyemem. Bu arada o linkdeki klavye başka sitelerde 400tl ye satılıyor haberin olsun.

Son düzenleme:

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200tl vereceğine 300tl verip razer alıyorsun çok da abartmamak lazım. 100tl 5 dolar ediyor :D:D 200tlye dandik rampage klavye almak istersen bir şey diyemem. Bu arada o linkdeki klavye başka sitelerde 400tl ye satılıyor haberin olsun.

Sen de haklısın.

300tl ye bunu almanızı öneririm.
Buna da bakabilirsiniz..

Bu klavyeye de 3 ay sonra tuşları siliniyor yazmışlar. :/

Konu günceldir.

MusabMSB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
Gamebooster G4 Pulsefire almanı öneririm bende var gayet güzel bir görüntüsü var ve renk seçenekleri harika

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,134
Üyeler
161,665
Son üye
tatke