200 TL Görünüşü Güzel Klavye Önerisi

KnightDavion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Bütçe
200
Merhaba arkadaşlar.

Aile evine almak için görüntüsü güzel, klavye altı aydınlatması güzel, uzun ömürlü ve basış hissiyatı iyi (yazı yazması rahat) klavye arayışındayım. 200 TL bütçem var ama çok az esnetebilirim.

Gökkuşağı efektli olanlara bakmaktayım. Bazılarında sabit yanıyor bazılarında sağdan sola soldan sağa hareketli oluyor pahalı klavyelerdeki gibi. Mümkünse gökkuşağı kayma efektli olabilir ama olmasa da olur.

Aşağıda paylaşacağım birkaç ürün buldum. Fikirlerinizi almak için konu oluşturdum.

Bunu alma ya da şunu alabilirsin diyebileceğiniz klavyelerin sebebini belirtmenizi rica ediyorum.

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

KB-R66 kullanıyorum. renkleri güzel, ama üstündeki yazılar çok çabuk siliniyor. 3 aydır kullanıyorum ve şimdiden D ve i tuşları silindi.

KB-R66 kullanıyorum. renkleri güzel, ama üstündeki yazılar çok çabuk siliniyor. 3 aydır kullanıyorum ve şimdiden D ve i tuşları silindi.

Tuşları silindiyse onu eleyeceğim sanırım. Paylaştıklarımdan başka hangileri tuşları silinen modeller bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300tl ye bunu almanızı öneririm.
Buna da bakabilirsiniz..

Hocam bu şeye doğru gidiyor. :) 100 TL daha ekleyince yani 400'e de çok daha iyi klavyeler var. Bir 100 daha ekleyince de... Bunun sonu yok gibi :D

Son düzenleme:
Tuşları silindiyse onu eleyeceğim sanırım. Paylaştıklarımdan başka hangileri tuşları silinen modeller bilmiyorum.

Hocam bu şeye doğru gidiyor. :) 100 TL daha ekleyince yani 400'e de çok daha iyi klavyeler var. Bir 100 daha ekleyince de... Bunun sonu yok gibi :D
200tl vereceğine 300tl verip razer alıyorsun çok da abartmamak lazım. 100tl 5 dolar ediyor :D:D 200tlye dandik rampage klavye almak istersen bir şey diyemem. Bu arada o linkdeki klavye başka sitelerde 400tl ye satılıyor haberin olsun.

Son düzenleme:
200tl vereceğine 300tl verip razer alıyorsun çok da abartmamak lazım. 100tl 5 dolar ediyor :D:D 200tlye dandik rampage klavye almak istersen bir şey diyemem. Bu arada o linkdeki klavye başka sitelerde 400tl ye satılıyor haberin olsun.

Sen de haklısın.

300tl ye bunu almanızı öneririm.
Buna da bakabilirsiniz..

Bu klavyeye de 3 ay sonra tuşları siliniyor yazmışlar. :/

Konu günceldir.

Gamebooster G4 Pulsefire almanı öneririm bende var gayet güzel bir görüntüsü var ve renk seçenekleri harika

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,266
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri