Bu kasayı görmüştüm... Zaten içine dizilcel PC apu ondan çok canlı bi sisteme gerek duymuyorum stok fanın yeterli olacağını düşünüyorumbütçeyi en azından 150tl daha arttırmanızı öneririm.
370 TL rgb mesh
boş pc kasası - Google Alışveriş
www.google.com
300 TL yapabilsek olurmuEn az 350tl ye mesh kasa var o fiyata guzel kasa zor 2. El bulunabilir belki
siz bilirsiniz tabi de. apu da olsa ilerde satmak isterseniz kasanın çok cezbediciliği var. bütçe sıkışıksa şehrinizde 2. el kasa mevcut mu onu da araştırabilirsiniz.Bu kasayı görmüştüm... Zaten içine dizilcel PC apu ondan çok canlı bi sisteme gerek duymuyorum stok fanın yeterli olacağını düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 TL yapabilsek olurmu
Hocam önerdiğiniz 350 TL kasa için PSU dan kısmaya karar verdim zaten apu sistem 300w yeterli olacaktır diye düşüüyorum. normalde 500w alacaktım...siz bilirsiniz tabi de. apu da olsa ilerde satmak isterseniz kasanın çok cezbediciliği var. bütçe sıkışıksa şehrinizde 2. el kasa mevcut mu onu da araştırabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
280tlBilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
psudan kısmayın kasayı almayın bileHocam önerdiğiniz 350 TL kasa için PSU dan kısmaya karar verdim zaten apu sistem 300w yeterli olacaktır diye düşüüyorum. normalde 500w alacaktım...
300w öneriniz varmıdır ?
Hocam önerdiğiniz 350 TL kasa için PSU dan kısmaya karar verdim zaten apu sistem 300w yeterli olacaktır diye düşüüyorum. normalde 500w alacaktım...
300w öneriniz varmıdır ?
psu ya emanet ediyoruz sistemi. bir çok sistem arızasının ana sebebi psu arızasıdır. şu anlık ekran kartı almayacaksanız dahi bence minimum 500 watt kaliteli bir psu alın. kasayıda 2. elden bakın.Uzay sistem çirkin duruyor biraz hocam ondan dedim bide PSU kısmayı neden önermiyorsunuz sonradan ekran kartı almiyacağım zaten...
400w bile olmazmıpsu ya emanet ediyoruz sistemi. bir çok sistem arızasının ana sebebi psu arızasıdır. şu anlık ekran kartı almayacaksanız dahi bence minimum 500 watt kaliteli bir psu alın. kasayıda 2. elden bakın.
2. El de olur mu?Psusuz eli yüzü düzgün bi kasa öneriniz varmı ???
B450m pro Max için