cemtastan2301
80+ Gold
1 dk var aramızda.çok yavaşsın, sen atana kadar adam logitech g203 alıp bozmuştur ve buraya yeni mouse önerisi konusu açmıştır
1 dk var aramızda.çok yavaşsın, sen atana kadar adam logitech g203 alıp bozmuştur ve buraya yeni mouse önerisi konusu açmıştır
Gerçekten öyle hocam açıp baktımÇok tipsiz be usta. İnsan biraz görüntü de istiyor.
Belki özellik olarak çok iyidir, ama görünüm olarak 0.Gerçekten öyle hocam açıp baktım
Sonra acaba gerçek değil midir diye gidip siteden baktım
200 TL bütçede rainbow six siege için mouse önerisi istiyorum bir arkadaşım alacak.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yavaş ol Cheems, mesaj kasacağım diye tüm ezbere önerileri atmışsın. Sunplus 199 kullanıyor, önermem. Kötü bir sensör.Gamenote MS1012A Kablolu RGB Gaming Mouse Siyah - Game Garaj
Gamenote MS1012A Kablolu RGB Gaming Mouse Siyah,Havit Game Note RGB oyuncu mouse en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
600 varken alınmasını önermiyorum.HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşın dediği gibi güzellik göreceli bir kavram ama bence de 0Belki özellik olarak çok iyidir, ama görünüm olarak 0.
Kasmaya çalışsam bugün 300 mesaj atmıştım, bilmiyordum. Teşekkürler bilgi için.Yavaş ol Cheems, mesaj kasacağım diye tüm ezbere önerileri atmışsın. Sunplus 199 kullanıyor, önermem. Kötü bir sensör.
Şu şekilde düzenledim.HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Logitech MX518 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Güzel olmuş, bütçeye de tam olarak uyuyorlar. Konu sahibinin arkadaşının eli büyükse alınabilir ikisi de.@Lion Sin Escanor
Şu şekilde düzenledim.
İtopya'da indirim vardı 170₺ idi MX518.Güzel olmuş, bütçeye de tam olarak uyuyorlar. Konu sahibinin arkadaşının eli büyükse alınabilir ikisi de.
199 kötü bir sensör değil. Fiyatına göre iyi, 100 TL bütçede ne bekliyorsun PWM 3327 falan mı?Yavaş ol Cheems, mesaj kasacağım diye tüm ezbere önerileri atmışsın. Sunplus 199 kullanıyor, önermem. Kötü bir sensör.
PWM 3325 var aynı fiyata, eskiden olduğu gibi 80 lira civarına düşmediği sürece alınmaz.199 kötü bir sensör değil. Fiyatına göre iyi, 100 TL bütçede ne bekliyorsun PWM 3327 falan mı?
Bu mouse GameGaraj'da 137 tl. N11'de ucuzmuş.PWM 3325 var aynı fiyata, eskiden olduğu gibi 80 lira civarına düşmediği sürece alınmaz.
GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)