TahaCel
80+ Gold
Dahası
Rampage x titan
Bende keisnlikle tronsmart sono öneririm.Biraz daha koyup bunu alman en mantıklısı.
Koyamıyorsan bunu öneririm.Trust 23191 GXT 450 Blizz RGB 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Trust 23191 GXT 450 Blizz RGB 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!rb.gy
Kulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!www.teknostore.com
Rapıdo plys kullanıyorum ben memnunum 2 seneid çok sessiz klavye ama tam mekanik değil haberin olsun.Önerdiğiniz kulaklık iyidir demi siteyi ilk defa duyuyorumda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide rampage Rapido Plus klavye nasıldır
Öncelikle ben sana kötü bir şey demedim. Sen (rampage önerecekler ) yazdın ben de dedim ki 200tl'ye steelseries mi önerelim?Ben, sen anlamıyorsun demedim ki.
Bak bu sefer de sen anlamadın.
Bu konuşmanın sonunda ise elinize hiçbir şey geçmeyecek.
Boşuna uzatmanın mânası yok. Ha derseniz ki, ben bu yanıta itici bir cevap yazacağım, vaktim bol.
Teşekkürler tronsmart sono iyi ozaman demi zor ikna ettim ailemi kulaklık içinBende keisnlikle tronsmart sono öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rapıdo plys kullanıyorum ben memnunum 2 seneid çok sessiz klavye ama tam mekanik değil haberin olsun.
Bu fiyatta bütün kulaklıklardan iyi diyebiliriz.Teşekkürler tronsmart sono iyi ozaman demi zor ikna ettim ailemi kulaklık için
Tronsmart sono bence güzel 7.1 değil ama güzel her yerde kullanılabilir ve mic kırılma ve kulaklık kırlması zor biraz almayı düşünüyorum benRampage snr r71 nasıldır acaba