Gereğinden fazla şişirilen bazı ürünler vardır tabi. Ancak bunu her üye yapmıyor.Bildiğiniz gibi bazı ürünler gereğinden fazla şişiriliyor
kötü değil de eski diye biliyorum ama kullananlar çok memnunO Mousenin sensörleri kötü değil miydi?
Yine'de aynı bütçeye daha iyi mouse'lerin alınabileceğini düşünüyorum.kötü değil de eski diye biliyorum ama kullananlar çok memnun
yani orası öyle alıcıya kalmış mesela ben de g203 kullanmaktayım bu sensör olayını vs bilmiyordum artık eskisi gibi önermiyorum ama kötü değil yani adamın marka takıntısı varsa alabilir bu alıcıya kalmış bir şeyYine'de aynı bütçeye daha iyi mouse'lerin alınabileceğini düşünüyorum.
G300 s çok güzel bir mouse fakat kullandığım zamanlarda tutukluk veya çift tıklama yapıyordu diğerlerini göz atacağımLogitech G300S 910-004346 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Rush poison RM82 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Trust Haze GXT 168 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Bloody T70 Winner Metal Skatez Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Bloody V7MA Core3 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Lazer Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)