Neler Yeni

Öneri 2000-2200 TL Bandında Telefon Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Aklımda Xiaomi Redmi Note 8 128gb vardı daha 1 ay önce bir yakınıma kendi elimle 1900a imei atılmış 128lik almıştım ve daha hiç sorun yaşamadı aynı şekilde bir dostum da 1.5 yıldır kullanıyor o da hiç sorun yaşamadı ama dolar 8 den 12ye fırlayınca olanlar oldu. Bugün gittim dişimden tırnağımdan arttırıp 6 aydır biriktirdiğim parayla ve telefonun fiyatı 2900 TL olmuş anlık olarak.

İnternetten 0 almaya karar verdim 2000 tl var şimdi önereceksiniz 2 hafta sonra o da zamlanacak diye korkuyorum bu 1-2 içinde zam vs. olur mu?

Önerilerinizi bekliyorum İyi akşamlar iyi forumlar dilerim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
note 8e göre ekran ve kamera açısından çok zayıf ama oyun oynayan adama göre bir telefon sanırım siz ne düşünüyorsunuz beklemeli miyim fiyatların düşmesini
Fiyatlar düşmez, daha da yükselir. Evet birçok konuda zayıf. İşlemcisi de zayıf, oyun oynayan biri mutsuz olur.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
note 8e göre ekran ve kamera açısından çok zayıf ama oyun oynayan adama göre bir telefon sanırım siz ne düşünüyorsunuz beklemeli miyim fiyatların düşmesini
hocam işlemci olarak note 8 den düşük oyun performansının pek rahat olacagını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam detaylı bir bakıyorum şuan bulursam atayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar düşmez, daha da yükselir. Evet birçok konuda zayıf. İşlemcisi de zayıf, oyun oynayan biri mutsuz olur.
ak akçe gelecek 15 gün fiyat tahmini ne kadar doğru bilmiyorum fakat note 8 64 gb modelinin 2280-2320 sularına düşeceğini gösteriyor sizin fikriniz nedir

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
ak akçe gelecek 15 gün fiyat tahmini ne kadar doğru bilmiyorum fakat note 8 64 gb modelinin 2280-2320 sularına düşeceğini gösteriyor sizin fikriniz nedir
hocam gayet güzel duruyor fakat marka ilk defa görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bakındım attıgım trident en iyisi gibi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
hocam bu ilk telefonum olacak ve bayadır para gitmiyorum markayı bende ilk kez duydum pek sıcak bakamıyorum açıkçası note 8 in fiyatının düşme ihtimali bulunmuyor mu kara cuma ya da yılbaşı indirimlerinde
açıkcası yılbaşında indirimle bulunabilecegini düşünüyorum note 8 de olmasa bile farklı bi telefonda olabilri bence yılbaşı indirimini bekleyebilirsiniz şuan boşuna paranızı harcamaya gerek yok o kadar biriktirmişsiniz

Top Bottom