Neler Yeni

2000-2500 tl arasi pc toplama

Samet123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
Bütçe
2499
Stokta olan ürünlerden onerin lutfen.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bulunduğunuz konumda güncel ve F/P bileşenler bulamadım. GeT ilanlara baktığımda ise fiyatlar yüksekti. Bu yüzde APU bir sistem tercih ettim. Sistemde kasa kullanmadım. Kasaya ayrılan bütçeyle bileşen almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Güç kaynağını güvenilir bir marka olması ve verimli bir güç kaynağı olması nedeniyle tercih ettim. İşlemcinizin darboğaz yapmayacağı tüm ekran kartlarını beslemeye yetecektir. Sistem şu şekilde:

İşlemci: 810 TL
Anakart: 550 TL
RAM: 570 TL
2 ADET ALIN!! https://www.n11.com/urun/neo-forza-...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.86.1
PSU: 300 TL
SSD: 250 TL

NOT!! İkinci el bileşenleri test ederek alın. Eğer ki 240 GB SSD yeterli olmayacak ise 500 GB HDD tercih edip bütçeyi biraz daha düşürebilir ve depolama ihtiyacınızı giderirsiniz.

Samet123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulunduğunuz konumda güncel ve F/P bileşenler bulamadım. GeT ilanlara baktığımda ise fiyatlar yüksekti. Bu yüzde APU bir sistem tercih ettim. Sistemde kasa kullanmadım. Kasaya ayrılan bütçeyle bileşen almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Güç kaynağını güvenilir bir marka olması ve verimli bir güç kaynağı olması nedeniyle tercih ettim. İşlemcinizin darboğaz yapmayacağı tüm ekran kartlarını beslemeye yetecektir. Sistem şu şekilde:

2 ADET ALIN!! https://www.n11.com/urun/neo-forza-...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.86.1

NOT!! İkinci el bileşenleri test ederek alın. Eğer ki 240 GB SSD yeterli olmayacak ise 500 GB HDD tercih edip bütçeyi biraz daha düşürebilir ve depolama ihtiyacınızı giderirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşşekürler ama bende hdd var 512 gb o yuzdwn ssd ye gerek yok ilerde alırım.Bana güç kaynaği yerine psu lu kasa onerirmisin.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Silindi.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşşekürler ama bende HDD var 512 gb o yuzdwn ssd ye gerek yok ilerde alırım.Bana güç kaynaği yerine psu lu kasa onerirmisin.
Bütçeniz düşük olduğu için PSU'lu kasa yerine ikisini ayrı ayrı almanızı öneririm. Ben düşük bütçede kasa kullanmanın yararlı olduğunu düşünmüyorum. Para israfı gibi geliyor. Fakat illa ki kasa alacağım derseniz bunları öneririm:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,604
Üyeler
165,380
Son üye
xsakai
Top Bottom