Yardım 2000-2500 TL Klavye Önerisi

CloverSitaN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Arkadaşın klavyesi vefat etti o yüzden yeni bir şey bakıyoruz. Güncel modeller hakkında pek bilgim yok ama bu modeller hala cazip duruyor. ek olarak yön tuşları olması gererkiyor. Manyetik switch de olabilir ancak fun60'larda yön tuşu yok. Neler Önerirsiniz ?

r65 ve r75'ler de güzel gibi fiyatları da çok uygun

Manyetik olduğu için bu olabilir belki

Son düzenleme:

ben bu klavyeyi yeni aldım sayılır. hotswap, mekanik, kırmızı switch, kablolu-bluetooth-wifi üzerinden bağlantı mevcut, uygulama desteği var, makro atama yapabiliyorsun,rgb bilek desteği var. bu fiyata alınabilecek en iyi klavyelerden birisi bence. ben çok memnunum

ben bu klavyeyi yeni aldım sayılır. hotswap, mekanik, kırmızı switch, kablolu-bluetooth-wifi üzerinden bağlantı mevcut, uygulama desteği var, makro atama yapabiliyorsun,rgb bilek desteği var. bu fiyata alınabilecek en iyi klavyelerden birisi bence. ben çok memnunum
Geleneksel ve outemu switchli bir klavye için 2300 çok fazla be :D Aynı fiyata kaihl switchli klavyeler var

Kendi kullandığım klavye Machenike K500-B94W'yi önerebilirim hocam, oldukça memnunum. BJK200 Koduyla 200TL indirim de mevcut. Hot Swap, silver switch, tri-mode. Detaylı incelemek istersen buyur.

Kendi kullandığım klavye Machenike K500-B94W'yi önerebilirim hocam, oldukça memnunum. BJK200 Koduyla 200TL indirim de mevcut. Hot Swap, silver switch, tri-mode. Detaylı incelemek istersen buyur.

Bu klavye kablosuz mu ? Aynı site bir zamanlar kablolu düz modelini satıp açıklamaya kablosuz olan pro modelini yazmışlardı. Machenike gamepad kullanıyorum sevdiğim markadır ama klavyesin pek ısınamadım nedense.
Açıkçası en aklıma yatan f87 oldu diğerleri pek tatmin etmedi beni. sadece akkonun mg75w'si ile hangisi iyidir onu bilemedim . mg75w alınır mı ?

Bu klavye kablosuz mu ? Aynı site bir zamanlar kablolu düz modelini satıp açıklamaya kablosuz olan pro modelini yazmışlardı. Machenike gamepad kullanıyorum sevdiğim markadır ama klavyesin pek ısınamadım nedense.

Açıkçası en aklıma yatan f87 oldu diğerleri pek tatmin etmedi beni. sadece akkonun mg75w'si ile hangisi iyidir onu bilemedim . mg75w alınır mı ?
Onu bilmiyorum hocam her iki markada kendini ispatlamış. Modellerde iyi kötü diyecek kadar derin bir bilgim yok. Aula f75 memnuniyetimden dolayı ve f75 in 2600 civarı satılması ona en yakın en ucuz modeli f87 olduğu için tavsiye ettim. Kısaca her ikiside üzmez gözünüze hoş geleni alın

Evet kablosuz hocam, yaşadığın sorun hakkında bir şey diyemem açıkçası denk gelmedim hiç ama doğrudur. Ben kendim kullanıyorum, oldukça memnunum, tavsiye ederim şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri