Realme 6 > 9 ProNote 9 pro > realme 6
hahah xiaomi çöp yazılımını ilkkez senden duydum ve çevremde xiaomi kullanan en az 10 kişi vardır arayüzüde gayat tatlı benceRealme 6 > 9 Pro
Neden mi ?
Yazılım, sade arayüz, 8 gb ram, 90 hz ekran tazeleme, video dışında daha iyi arka kamera performansı(ön kamerada hemen hemen aynılar)
Xiaomi'nin çöp yazılımına ve oyuncak telefon arayüzüne para vermem.
Xiaomi'nin hem kamerası hem işlemcisi daha iyi. Yazılımı realme'nin mükemmel ama xiaomi'ye çöp diyemezsin.Realme 6 > 9 Pro
Neden mi ?
Yazılım, sade arayüz, 8 gb ram, 90 hz ekran tazeleme, video dışında daha iyi arka kamera performansı(ön kamerada hemen hemen aynılar)
Xiaomi'nin çöp yazılımına ve oyuncak telefon arayüzüne para vermem.
Yazılım çöp: Tek güncellemeyle cihazın ekran süresini yarıya indiren, güncelleme konusunda fiyasko olan, telefonlarının %80'inde problem olan xiaomi ! Fanboyluğu bırakın ve dediklerime hak verin hocam.hahah xiaomi çöp yazılımını ilkkez senden duydum ve çevremde xiaomi kullanan en az 10 kişi vardır arayüzüde gayat tatlı bence
Verimlilik dışında realme'nin performansı daha iyi. 9 pro video çekimde açık ara önde ama fotoğraflar r6'da daha gerçekçi.Xiaomi'nin hem kamerası hem işlemcisi daha iyi. Yazılımı realme'nin mükemmel ama xiaomi'ye çöp diyemezsin.
ben samsung galaxy s8 kullanıyorum ne fanboyluğu .dYazılım çöp: Tek güncellemeyle cihazın ekran süresini yarıya indiren, güncelleme konusunda fiyasko olan, telefonlarının %80'inde problem olan xiaomi ! Fanboyluğu bırakın ve dediklerime hak verin hocam.