Neler Yeni

2000-3000 TL arası 2k monitör önerisi

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Son bütçe 3000 TL daha altında olsa daha iyi olur bütçe için ama max 3000 144hz olması da gerek arada.bir valorant CS atıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman
Birazcık aşabilirseniz:
Aşamazsanız:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çöp.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Birazcık aşabilirseniz:
Aşamazsanız:

Çöp.
Direkt çöp olarak eleştirmek için elinizde argüman nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Kötü malzeme kalitesi, çok ölü piksel.

Direkt değil, araştırıyorum.
Cevabınızı direkt olarak vermişsiniz, araştırmalarınız alıntınızda yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman
Cevabınızı direkt olarak vermişsiniz, araştırmalarınız alıntınızda yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Hahaha. Bu şekilde bakarsanız her üründe ve her markada çokça şikayet görmek mümkün. Çok düşük profil bir araştırma olmuş. Üstelik sorun çözülmüş. Monitör fiyatına göre epey iyi. Kullanıp memnun kalmayan 10 kişide 1 tane varsa vardır. Dikey ve yatay dönüş serbestliği, 2K ekranı, 1ms ve 144hz olup hem G-Sync hem FreeSync barındırması da önemli bir özellik. Puan kıracağım tek noktası TN ekran olması. Fakat FPS oyunlarda en hızlı tepkimeyi TN ekranlar veriyor. O yüzden buna rağmen verdim önerimi. "Çöp" demek için çok kuvvetli argümanlarınız olmalı. Keskin konuşmadan önce 2 kez düşünün.
Bu da incelemesi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman
Hahaha. Bu şekilde bakarsanız her üründe ve her markada çokça şikayet görmek mümkün. Çok düşük profil bir araştırma olmuş. Üstelik sorun çözülmüş. Monitör fiyatına göre epey iyi. Kullanıp memnun kalmayan 10 kişide 1 tane varsa vardır. Dikey ve yatay dönüş serbestliği, 2K ekranı, 1ms ve 144hz olup hem G-Sync hem FreeSync barındırması da önemli bir özellik. Puan kıracağım tek noktası TN ekran olması. Fakat FPS oyunlarda en hızlı tepkimeyi TN ekranlar veriyor. O yüzden buna rağmen verdim önerimi. "Çöp" demek için çok kuvvetli argümanlarınız olmalı. Keskin konuşmadan önce 2 kez düşünün.
Bu da incelemesi:
Diğerlerinde bu kadar şikayet yok, ayrıca müşteri hizmetleri daha iyi, G-Sync düzgün çalışmıyor zaten, malzeme kalitesi berbat, TN panel, 300 TL daha verip G-sync'i düzgün çalışan, çok ölü piksel çıkmayan, malzeme kalitesi iyi ve IPS panel olan bir monitör almayayım ki? Ha bu arada, Samsung'u fazla önermiyorum, asıl önerim Acer'dır. Sırf "ARCİBİ" diye almam.

İncelemeler reklam alıyor bu arada, gidip kendiniz denemeniz lazım, ben bu monitörü gördüm ve hiç beğenmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Diğerlerinde bu kadar şikayet yok, ayrıca müşteri hizmetleri daha iyi, G-Sync düzgün çalışmıyor zaten, malzeme kalitesi berbat, TN panel, 300 TL daha verip G-sync'i düzgün çalışan, çok ölü piksel çıkmayan, malzeme kalitesi iyi ve IPS panel olan bir monitör almayayım ki? Ha bu arada, Samsung'u fazla önermiyorum, asıl önerim Acer'dır. Sırf "ARCİBİ" diye almam.

İncelemeler reklam alıyor bu arada, gidip kendiniz denemeniz lazım, ben bu monitörü gördüm ve hiç beğenmedim.
Alınız efendim. Attığınız Acer iyi zaten. Benim savunduğum kısım attığım monitörün "çöp" diye nitelendirilmemesi gerektiği. Çünkü değil. Malzeme kaliteleri de aman aman fark etmiyor, Asus monitör kullanıcısıyım aynı zamanda. G-sync adına da bir sorunu yok. Boş atıp tutuyorsunuz haklı gözükebilmek adına ama inanın çok gereksiz. Konuyu takipten çıkıyorum, cevap vermeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman
Alınız efendim. Attığınız Acer iyi zaten. Benim savunduğum kısım attığım monitörün "çöp" diye nitelendirilmemesi gerektiği. Çünkü değil. Malzeme kaliteleri de aman aman fark etmiyor, Asus monitör kullanıcısıyım aynı zamanda. G-sync adına da bir sorunu yok. Boş atıp tutuyorsunuz haklı gözükebilmek adına ama inanın çok gereksiz. Konuyu takipten çıkıyorum, cevap vermeyeceğim.
G-Sync adına bayağı sorunu var, atıp tuttuğum yok. IPS varken neden TN alasın ki, değil mi efendim? Çöp değil haklısınız, belki biraz abarttım. Fakat şahsen almam yani.
Malzeme kalitesi fark ettiriyor bu arada.

Nachi

80+ Platinum

Birazcık aşabilirseniz:
Aşamazsanız:

Çöp.
Hocam odysseyler ghosting sorunlu.

@RTX3080 tavsiyen nedir? 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman

Hocam odysseyler ghosting sorunlu.

@RTX3080 tavsiyen nedir? 🙂
Kronik sorunlu falan değil, abartılıyor. Ama Acer'in alınması daha iyi olur, haklısınız.

Top Bottom