Çöp.![]()
CASPER M.E27QHD-G 27" 1ms 144HZ QHD Monitör Siyah
M.E27QHD-G/27/QHD/1 MS/144 HZwww.mediamarkt.com.tr
Direkt çöp olarak eleştirmek için elinizde argüman nedir?Birazcık aşabilirseniz:
Aşamazsanız:Samsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çöp.
Kötü malzeme kalitesi, çok ölü piksel.Direkt çöp olarak eleştirmek için elinizde argüman nedir?
Cevabınızı direkt olarak vermişsiniz, araştırmalarınız alıntınızda yok.Kötü malzeme kalitesi, çok ölü piksel.
Direkt değil, araştırıyorum.
Cevabınızı direkt olarak vermişsiniz, araştırmalarınız alıntınızda yok.
Hahaha. Bu şekilde bakarsanız her üründe ve her markada çokça şikayet görmek mümkün. Çok düşük profil bir araştırma olmuş. Üstelik sorun çözülmüş. Monitör fiyatına göre epey iyi. Kullanıp memnun kalmayan 10 kişide 1 tane varsa vardır. Dikey ve yatay dönüş serbestliği, 2K ekranı, 1ms ve 144hz olup hem G-Sync hem FreeSync barındırması da önemli bir özellik. Puan kıracağım tek noktası TN ekran olması. Fakat FPS oyunlarda en hızlı tepkimeyi TN ekranlar veriyor. O yüzden buna rağmen verdim önerimi. "Çöp" demek için çok kuvvetli argümanlarınız olmalı. Keskin konuşmadan önce 2 kez düşünün.![]()
Hepsiburada Monitör ve Casper Şikayetleri - Şikayetvar
Hepsiburada için yazılan Monitör ve Casper şikayetleri için tıklayın! Hepsiburada hakkında kullanıcı yorumları, Monitör ve Casper şikayetleri sikayetvar...www.sikayetvar.com
Diğerlerinde bu kadar şikayet yok, ayrıca müşteri hizmetleri daha iyi, G-Sync düzgün çalışmıyor zaten, malzeme kalitesi berbat, TN panel, 300 TL daha verip G-sync'i düzgün çalışan, çok ölü piksel çıkmayan, malzeme kalitesi iyi ve IPS panel olan bir monitör almayayım ki? Ha bu arada, Samsung'u fazla önermiyorum, asıl önerim Acer'dır. Sırf "ARCİBİ" diye almam.Hahaha. Bu şekilde bakarsanız her üründe ve her markada çokça şikayet görmek mümkün. Çok düşük profil bir araştırma olmuş. Üstelik sorun çözülmüş. Monitör fiyatına göre epey iyi. Kullanıp memnun kalmayan 10 kişide 1 tane varsa vardır. Dikey ve yatay dönüş serbestliği, 2K ekranı, 1ms ve 144hz olup hem G-Sync hem FreeSync barındırması da önemli bir özellik. Puan kıracağım tek noktası TN ekran olması. Fakat FPS oyunlarda en hızlı tepkimeyi TN ekranlar veriyor. O yüzden buna rağmen verdim önerimi. "Çöp" demek için çok kuvvetli argümanlarınız olmalı. Keskin konuşmadan önce 2 kez düşünün.
Bu da incelemesi:
Alınız efendim. Attığınız Acer iyi zaten. Benim savunduğum kısım attığım monitörün "çöp" diye nitelendirilmemesi gerektiği. Çünkü değil. Malzeme kaliteleri de aman aman fark etmiyor, Asus monitör kullanıcısıyım aynı zamanda. G-sync adına da bir sorunu yok. Boş atıp tutuyorsunuz haklı gözükebilmek adına ama inanın çok gereksiz. Konuyu takipten çıkıyorum, cevap vermeyeceğim.Diğerlerinde bu kadar şikayet yok, ayrıca müşteri hizmetleri daha iyi, G-Sync düzgün çalışmıyor zaten, malzeme kalitesi berbat, TN panel, 300 TL daha verip G-sync'i düzgün çalışan, çok ölü piksel çıkmayan, malzeme kalitesi iyi ve IPS panel olan bir monitör almayayım ki? Ha bu arada, Samsung'u fazla önermiyorum, asıl önerim Acer'dır. Sırf "ARCİBİ" diye almam.
İncelemeler reklam alıyor bu arada, gidip kendiniz denemeniz lazım, ben bu monitörü gördüm ve hiç beğenmedim.
G-Sync adına bayağı sorunu var, atıp tuttuğum yok. IPS varken neden TN alasın ki, değil mi efendim? Çöp değil haklısınız, belki biraz abarttım. Fakat şahsen almam yani.Alınız efendim. Attığınız Acer iyi zaten. Benim savunduğum kısım attığım monitörün "çöp" diye nitelendirilmemesi gerektiği. Çünkü değil. Malzeme kaliteleri de aman aman fark etmiyor, Asus monitör kullanıcısıyım aynı zamanda. G-sync adına da bir sorunu yok. Boş atıp tutuyorsunuz haklı gözükebilmek adına ama inanın çok gereksiz. Konuyu takipten çıkıyorum, cevap vermeyeceğim.
Hocam odysseyler ghosting sorunlu.Birazcık aşabilirseniz:
Aşamazsanız:Samsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çöp.
Kronik sorunlu falan değil, abartılıyor. Ama Acer'in alınması daha iyi olur, haklısınız.![]()
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam odysseyler ghosting sorunlu.
@RTX3080 tavsiyen nedir?![]()