2000-3000 tl arası laptop önerileri

EGEMENK

80+
Reaksiyon skoru
130
Herkese merhaba bugün kullanmış olduğumuz laptop bozuldu zaten değiştirmek istiyorduk. çıkabiliceğimiz maks fiyat 3000tl. hangi laptopu önerirsiniz aslında 2000-2500arası olsa daha iyi olur ama doların 7 tl olduğu şu dönemlerde gerçekten zor celeron lu pc ler bile 2000 tl olmuş 900tl iken yüzüne bakmıyorduk :( amd atlhon 300u performanslı diye gördüm ancak o laptopta hiç bir yerde stok ta kalmamış neyse işin kısası böyle cevaplarnız için teşekküler:)

Fiyatı da indirimde kesinlikle tavsiye ederim. Bu bütçe ile alınabilecek belki de en iyisi.

cevabın için çok teşekkürler.özellik bakımından gayet iyi pc ancak ben kullanmıyıcam o sebepten birazdaha yeni nesil hafif bir laptop düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanıcak olsam bu pc yi görmüştüm muhtemelen performans odaklı olacağım için bunu alırdım:)

cevabın için çok teşekkürler.özellik bakımından gayet iyi PC ancak ben kullanmıyıcam o sebepten birazdaha yeni nesil hafif bir laptop düşünüyorum
Kardeşim laptopu internette araştırıyorum 2000tl olan fiyatı bir anda 4000 e çıkmış kusura bakma belki sistem önermiş olabilirim.

Kardeşim laptopu internette araştırıyorum 2000tl olan fiyatı bir anda 4000 e çıkmış kusura bakma belki sistem önermiş olabilirim.
anlıyorum aslında dolarım bu seviyeye çıktığı bir zamanda pc almak çokta mantıklı değil ancak lazım olduğu için bu zamanda almak zorundayız yinede çok teşekkürler

anlıyorum aslında dolarım bu seviyeye çıktığı bir zamanda PC almak çokta mantıklı değil ancak lazım olduğu için bu zamanda almak zorundayız yinede çok teşekkürler
Mesela benim de 6 yıllık akıllı telefonum bozuldu alacak hiçbir durumum yok faturaya ek olarak alayım diyorum onda da 800 - 900 tl faiz ekleniyor fiyatına.

Bu fiyata toplama PC çok daha iyi olur

Geri