Neler Yeni

2000-3000 tl arası mouse önerisi

samet8853

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Merhabalar arkadaşlar bu gün talihsiz bir olay yaşandı :D

Valorant oynarken karşıma hile geldi son raunt kökledi kazanıcağım maçı kaybettim :D
O anlık sinir ile Steel Series rival 3 elimdeyken masaya vurdum mouse elimde kaldı parçalandı optik çok az çalışıyor Steel series gg algılamıyor mouse çöp oldu kısaca

Ortalama 2000-3000 arasına Mouse + mouse pad almak istiyorum (mouse pad çok önemli değil) ama bu fiyat bandına Güzel ve biraz profesyonel bir mouse almak istiyorum önerilenizi bekliyorum

Edit: Aklımdaki mouse bu sizce iyi mi ?

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin KALAYCI
Merhabalar arkadaşlar bu gün talihsiz bir olay yaşandı :D

Valorant oynarken karşıma hile geldi son raunt kökledi kazanıcağım maçı kaybettim :D
O anlık sinir ile Steel Series rival 3 elimdeyken masaya vurdum mouse elimde kaldı parçalandı optik çok az çalışıyor Steel series gg algılamıyor mouse çöp oldu kısaca

Ortalama 2000-3000 arasına Mouse + mouse pad almak istiyorum (mouse pad çok önemli değil) ama bu fiyat bandına Güzel ve biraz profesyonel bir mouse almak istiyorum önerilenizi bekliyorum

Edit: Aklımdaki mouse bu sizce iyi mi ?
dareu a950 pro magnesium aktif olarak kullanıyorum çok da memnunum eski rival 3 kullanıcısıyım ben de uzun süre onu kullandım bence bu mouse size uyacaktır

samet8853

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dareu a950 pro magnesium aktif olarak kullanıyorum çok da memnunum eski rival 3 kullanıcısıyım ben de uzun süre onu kullandım bence bu mouse size uyacaktır
Hocam o mouse beni biraz aşıyor
biraz daha uygun varsa çok daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Hocam o mouse beni biraz aşıyor
biraz daha uygun varsa çok daha iyi olur
Dareu a950 pro ile her şeyi aynı olan rampage zenith pro öneririm. Stokları yakın zamanda yenilenecek. Rampage diye ön yargıyla yanaşma çünkü bende öyle yanaştım fakat incelemelerini izleyince anlıyorsun kaliteyi.

samet8853

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Dareu a950 pro ile her şeyi aynı olan rampage zenith pro öneririm. Stokları yakın zamanda yenilenecek. Rampage diye ön yargıyla yanaşma çünkü bende öyle yanaştım fakat incelemelerini izleyince anlıyorsun kaliteyi.
Peki bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
VXE R1 Pro fiyatına göre alabileceğiniz en iyi mouselardan birisi şuanki pazarda. Kendimde şahsen 1.5 yıldır Pro Max modelini kullanıyorum, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Gökdeniz Demirbağ
Peki bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz
rampage zenith pro al r1 pro alırsın dongle ı ayrı alman lazım zenith pro da kutuda geliyor 4 k dongle mediamarkta 2300 şuan

samet8853

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
VXE R1 Pro fiyatına göre alabileceğiniz en iyi mouselardan birisi şuanki pazarda. Kendimde şahsen 1.5 yıldır Pro Max modelini kullanıyorum, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.
R1 pro ile Pro max modeli arasında dağlar kadar bir fark varmı yoksa fark edilemeyecek kadar mı

Valorant ta elom Yüce 3 60 kp
yakında immo olucağım hangisini önerirsiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

rampage zenith pro al r1 pro alırsın dongle ı ayrı alman lazım zenith pro da kutuda geliyor 4 k dongle mediamarkta 2300 şuan
Tam olarak terimleri bilmiyorum "Dongle" ne demek ayrı alman lazım demişsiniz

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
R1 pro ile Pro max modeli arasında dağlar kadar bir fark varmı yoksa fark edilemeyecek kadar mı

Valorant ta elom Yüce 3 60 kp
yakında immo olucağım hangisini önerirsiniz ?

Tam olarak terimleri bilmiyorum "Dongle" ne demek ayrı alman lazım demişsiniz
Valorant oynamıyorum hocam o yüzden yazdıklarınız hakkında bir fikrim yok, fakat eğer claw grip tutuşa sahipseniz fps oyunlar için gayet ideal bir mouse. R1 Pro ile Pro Max arasındaki farklar batarya ve switchler. Pro Max daha büyük bataryaya ve başka switchlere sahip. Onun dışında birebir aynı özelliklere sahipler.

samet8853

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Valorant oynamıyorum hocam o yüzden yazdıklarınız hakkında bir fikrim yok, fakat eğer claw grip tutuşa sahipseniz fps oyunlar için gayet ideal bir mouse. R1 Pro ile Pro Max arasındaki farklar batarya ve switchler. Pro Max daha büyük bataryaya ve başka switchlere sahip. Onun dışında birebir aynı özelliklere sahipler.
Dediğiniz tutuş tarzını araştırdım Daha çok (palm grip) tutuş tarzına sahibim

samet8853

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Palm tutuş ise bu mouse sizi pek tatmin etmeyebilir. VGN Dragonfly modeli daha uygun olabilir. Palm tutuş için daha uygun diye biliyorum.
o da stok ta yok sanırsam

Rival 3 ile r1 pro ölçülerini araştırdım ortalama %95 aynı ölçüdeler rival 3'ü çok rahat kullandım tutuş şeklime göre R1 pro'yu da rahat kullanıcağımı düşünüyorum 4k hz için Ayrı dongle almam gerekiyormuş ama ortalama 200 hz üstü ekran yoksa 1k hz yeterli diyorlar 240 hz ekran kullanıyorum yeticeğini düşünüyorum Sadece aklımda kalan soru bilgisayarımda bluetooth mödülü yok Mouse u kablosuz kullanmak istesem Usb ile mi bağlayacağım yoksa blueetoth ile mi (Bu sorun benim için çok da önemli değil ama soruyorum Kablolu da kullanabilirim)

Edit 4k hz için dongle almayacağım kutu içerisinde 1k hz dongle çıkıyormuş sanırsam

Son düzenleme:

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
o da stok ta yok sanırsam

Rival 3 ile r1 pro ölçülerini araştırdım ortalama %95 aynı ölçüdeler rival 3'ü çok rahat kullandım tutuş şeklime göre R1 pro'yu da rahat kullanıcağımı düşünüyorum 4k hz için Ayrı dongle almam gerekiyormuş ama ortalama 200 hz üstü ekran yoksa 1k hz yeterli diyorlar 240 hz ekran kullanıyorum yeticeğini düşünüyorum Sadece aklımda kalan soru bilgisayarımda bluetooth mödülü yok Mouse u kablosuz kullanmak istesem Usb ile mi bağlayacağım yoksa blueetoth ile mi (Bu sorun benim için çok da önemli değil ama soruyorum Kablolu da kullanabilirim)

Edit 4k hz için dongle almayacağım kutu içerisinde 1k hz dongle çıkıyormuş sanırsam
Evet, VGN Dragonfly stokta yokmuş. Dongle almanıza gerek yok. Kutu içinden çıkan dongle 1000 hz kullanırsınız. Aşırı bir fark yaratmıyor 4000hz dongle ile kıyaslandığında. Mouse da bluetooth yok fakat kutu içeriğinden 2.4ghz usb dongle çıkıyor ve bununla birlikte kablosuz kullanabiliyorsunuz.

Top Bottom