Merhabalar 2000-3000 TL arası Mouse önerisi alabilir miyim? Tutuş olarak palm ve claw arası tutuyorum önerilerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Öneri için teşekkürler değerlendireceğim.![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...wraithesports.com
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
![]()
Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Rica ederim. İyzico + parolpara kampanyasına katılıp 1k ucuza alabilirsiniz. Ek olarak kullanmak isterseniz ödeme kısmında indirim kodu yerine Conlife yazarsanız ek indirim alabilirsiniz hocam bende kullanıyorum kargo bedava oluyor en azındanÖneri için teşekkürler değerlendireceğim.
Çok teşekkürler bunların arasından hangisine önerirsin dediğim gibi palm ve claw arası tutuyorum sana göre hangisi daha iyidir?Rica ederim. İyzico + parolpara kampanyasına katılıp 1k ucuza alabilirsiniz. Ek olarak kullanmak isterseniz ödeme kısmında indirim kodu yerine Conlife yazarsanız ek indirim alabilirsiniz hocam bende kullanıyorum kargo bedava oluyor en azından
Scyrox V6 ve Atk A9 Plusu kesinlikle öneririm. Tam F/P ürünleri ve sizin tutuşunuza birebir uyan mouselarÇok teşekkürler bunların arasından hangisine önerirsin dediğim gibi palm ve claw arası tutuyorum sana göre hangisi daha iyidir?
elimde sıfır 2 adet asus rog keris wierless bluetoohotlu 2750Merhabalar 2000-3000 TL arası Mouse önerisi alabilir miyim? Tutuş olarak palm ve claw arası tutuyorum önerilerilerinizi bekliyorum teşekkürler.