Bakayım HocamSoundcore note 3i al pişman olmazsın
Bakayım Hocam
Hocam kablolu olsa daha iyi olur fps oyunları oynadığım için pc içinSoundcore note 3i al pişman olmazsın
Shenzhen Türkiye'ye tüm kargo faaliyetlerini durdurdu diye biliyorum hocam![]()
SIMGOT EW200 Kulakiçi Kulaklık 3.5mm
SIMGOT EW200 10mm SCP Diyafram Dinamik Sürücü Kulak İçi Kulaklık, Tüm Metal Gövdeli, Çıkarılabilir 0,78 mm 2pin Gümüş Kaplama OFC Kablosu Audiophiles Müzisyenler içinhesaudio.com
bu daha iyi olur aslında ama vergi cart curt ödememek için uygulanması gereken adımlar hakkında bilgim yok
![]()
SIMGOT EW300 1DD+1Planar+1PZT In-Ear Headphone
Standard: Silver, No MicHBB: Black, With MicDSP: Black, With Mic Key Features of SIMGOT EW300 Earbuds Three-in-One matrix acoustic architecture6mm annular planar magnetic driverCeramic composite diaphragm dual-chamber dynamic driverMulti-layered PZT acoustic transducerSilver-plated OFC 0.78mm...shenzhenaudio.com
kötü olmuş bu bütçede ew200 o zamanShenzhen Türkiye'ye tüm kargo faaliyetlerini durdurdu diye biliyorum hocam
Bende shenzenden ew300 almıştım 27sinden beri Türkiye gümrüğünde bekliyor bir problem olustu onun sonucu bize patladi iştekötü olmuş bu bütçede ew200 o zaman
geçmiş olsun hocamBende shenzenden ew300 almıştım 27sinden beri Türkiye gümrüğünde bekliyor bir problem olustu onun sonucu bize patladi işte
Geçmiş olsun Hocam İnş gelirBende shenzenden ew300 almıştım 27sinden beri Türkiye gümrüğünde bekliyor bir problem olustu onun sonucu bize patladi işte
geçmiş olsun hocam
Sağolun beklemedeyiz bakalım inşallah gelirGeçmiş olsun Hocam İnş gelir