2000-3000 tl mouse önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar. m3s max satın aldım daha kargoya vs verilömedi iade yapabilirm fakat aklımı krcalıyor. ben beyazını söyledim. işte sararma yapar mı yoksa aynı fiyatta çok daha iyi uzun ömürlü mouse var mı bilmek isterim. Pili önemli hızlı bitmesin palm tutuş 17 18 cm el teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. m3s max satın aldım daha kargoya vs verilömedi iade yapabilirm fakat aklımı krcalıyor. ben beyazını söyledim. işte sararma yapar mı yoksa aynı fiyatta çok daha iyi uzun ömürlü mouse var mı bilmek isterim. Pili önemli hızlı bitmesin palm tutuş 17 18 cm el teşekkürler

fiyatına göre 10 numara mouse 2700 e çıkabilirsen https://www.gaming.gen.tr/urun/6306...0-sensor-mavi-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ scyrox v6 veya v8 alıp 1-2 sene keyfine bakabilirsin

hocam bataryası kafamı karıştırıyor. M3s max 500 scyrox 250

ya pc aralıksız 14 saat falan açık kalmıyordur herhalde 8k hz olmadığı sürece hiç hissetmezsin bile şarjım bitti şimdi nasıl oynicam gibisnden eğer sorun yaşarsan 50 100 liraya minik batarya alırsın scyrox ile uyumlu içini açıp lehimlersin bataryayıda sabitlersin silikonla zaten 3 yıl falan kullandıktan sonra bataryalarının performansı düşüyor değişmek gerekiyor

Geri