Hocam markanın sadece klavyesini biliyorum ama afişte monitörünü gördüm, markası performax sanırsam ŞOK ya da BİM olması lazım, ikisinden birine 2999 TL'ye gelecek 27 inch curved 144 hz 1 ms özellikleriMerhabalar;
Merhabalar başlıkta belirttiğim üzere bir monitöre ihtiyacım var. Şöyle kaçırma güzel monitör dediğiniz sorunsuz önerilerinizi bekliyorum.
Ekran kartı:Xfx 6500xt
Arkadaş 3000TL'ye atmış alacaksan ordan al güzel monitör ama benim attıklarımdan birini tercih et daha iyi 300 TL extra edecek bir şeyi yok. Hepsi birbirinin muadili.
https://www.hepsiburada.com/perform...agaza=Gamers_Arena&url_src=and-product-detail bu model muhtemelenHocam markanın sadece klavyesini biliyorum ama afişte monitörünü gördüm, markası performax sanırsam ŞOK ya da BİM olması lazım, ikisinden birine 2999 TL'ye gelecek 27 inch curved 144 hz 1 ms özellikleri
Aoc alacaktım normalde ölü piksel çok varmış alan kişilerde ama siz ne düşüyorsunuzArkadaş 3000TL'ye atmış alacaksan ordan al güzel monitör ama benim attıklarımdan birini tercih et daha iyi 300 TL extra edecek bir şeyi yok. Hepsi birbirinin muadili.
En pahalı monitörü de alsanız ölü pixel çıkma şanssızlığı var. AOC diğerlerine göre daha fazla ölü pixel çıkan bir marka değil aksine asus/msı gibi markalarda bile yokken AOC sıfır ölü pixel garantisi veriyor. Yani ölü pixel çıkarsa direkt değiştirirler. Diğerleri gibi yok en az 3 tane olacak felan demezler.https://www.hepsiburada.com/perform...agaza=Gamers_Arena&url_src=and-product-detail bu model muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aoc alacaktım normalde ölü piksel çok varmış alan kişilerde ama siz ne düşüyorsunuz
Asus vg24 165hz 0.5 msMerhabalar;
Merhabalar başlıkta belirttiğim üzere bir monitöre ihtiyacım var. Şöyle kaçırma güzel monitör dediğiniz sorunsuz önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar;
Msi optix lerde sıkıntı fazla oluyor sanırım![]()
MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bende olduğu için onerdim gayet memnunum kuzenimde aldı 3 tane ölü pikseli var mesela ama bende yok ben memnunum o değil yani sen bilirainMsi optix lerde sıkıntı fazla oluyor sanırım