Neler Yeni

Çözüldü✓ 2000-3000tl Arası Monitör Önerisi

ergunsaka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ergün
Bütçe
3000
Merhabalar;
Merhabalar başlıkta belirttiğim üzere bir monitöre ihtiyacım var. Şöyle kaçırma güzel monitör dediğiniz sorunsuz önerilerinizi bekliyorum.
Ekran kartı:Xfx 6500xt

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ya da

Satıcısı QP olduğu için AOC 24g2u daha iyi bir seçenek. Türkcell bir sorun felan yaşarsan uğraştırabilir. Monitörlerin ikisi de kaliteli. Bu piyasada alabileceğin en iyi 2 model. İkisi de 2700 TL. İkisi de 3 yıl garantili sanırım. AOC olanda extradan USB hub var. Asusta yok en büyük farkı bu.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Merhabalar;
Merhabalar başlıkta belirttiğim üzere bir monitöre ihtiyacım var. Şöyle kaçırma güzel monitör dediğiniz sorunsuz önerilerinizi bekliyorum.
Hocam markanın sadece klavyesini biliyorum ama afişte monitörünü gördüm, markası performax sanırsam ŞOK ya da BİM olması lazım, ikisinden birine 2999 TL'ye gelecek 27 inch curved 144 hz 1 ms özellikleri

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

ergunsaka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ergün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam markanın sadece klavyesini biliyorum ama afişte monitörünü gördüm, markası performax sanırsam ŞOK ya da BİM olması lazım, ikisinden birine 2999 TL'ye gelecek 27 inch curved 144 hz 1 ms özellikleri
https://www.hepsiburada.com/perform...agaza=Gamers_Arena&url_src=and-product-detail bu model muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş 3000TL'ye atmış alacaksan ordan al güzel monitör ama benim attıklarımdan birini tercih et daha iyi 300 TL extra edecek bir şeyi yok. Hepsi birbirinin muadili.
Aoc alacaktım normalde ölü piksel çok varmış alan kişilerde ama siz ne düşüyorsunuz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
https://www.hepsiburada.com/perform...agaza=Gamers_Arena&url_src=and-product-detail bu model muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aoc alacaktım normalde ölü piksel çok varmış alan kişilerde ama siz ne düşüyorsunuz
En pahalı monitörü de alsanız ölü pixel çıkma şanssızlığı var. AOC diğerlerine göre daha fazla ölü pixel çıkan bir marka değil aksine asus/msı gibi markalarda bile yokken AOC sıfır ölü pixel garantisi veriyor. Yani ölü pixel çıkarsa direkt değiştirirler. Diğerleri gibi yok en az 3 tane olacak felan demezler.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Merhabalar;

ergunsaka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ergün

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Msi optix lerde sıkıntı fazla oluyor sanırım
Bende olduğu için onerdim gayet memnunum kuzenimde aldı 3 tane ölü pikseli var mesela ama bende yok ben memnunum o değil yani sen bilirain

Top Bottom