Neler Yeni

Öneri 2000 Bandında %100 Klavye

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Bütçe
2000
2000 tl bandında tam boy bilek destekli klavye arıyorum şuanda hydra r6 kullanıyorum çok memnunum fakat yavaş yavaş işi bitmeye başladı klavye alacağım gene bu özelliklerde birşeyler arıyorum tam boy bilek destekli bunlar özellikle lazım switch olarak şuanlık düşünüyorum herşeyi önerebilirsiniz birde adını hatırlamıyorum ama ses açıp kapatma yeride olursa iyi olur türkçe q klavye şimdiden teşekkür ediyorum önerenler için

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aradığım özellikler var gayet güzel gibi duruyor hocam peki hydra r6 ya kıyasla hangisini tercih etmeliyim sizce? birde birazdaha pahalıya asus tuf k3 buldum özellikleri yorumları çok iyiydi fakat tuş dizilimi bunlra gibi değildi türkçe q değildi o yüzden gözden cıkarttım varsa onun gibi önerileriniz onlarıda alabilirim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bılek destegı yok fakat ındırıme gırerse ajazz ak992 oneırım 8-9 aydır kullanıyorum

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
bılek destegı yok fakat ındırıme gırerse ajazz ak992 oneırım 8-9 aydır kullanıyorum
yok hocam tuş dizilimi bana uymuyor ya bilek desteğide önemli benim için saolun genede

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Musa Topçu
bilek desteği olan türkçe q dizilime sahip multimedya tuşu olan seçenekler az
Mesaj otomatik birleştirildi:

full adam akıllı klavye bulamayınca tkl klavye aldım numpadi sadece belirli işlemlerde kullandığım için harici numpad aldım

Son düzenleme:

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan

Royal Kludge RK918​

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
hocam bununda tuş dizilimi aynı direk hydra r6 daki gibi dizilim istiyorum
tr tuş dizilimli kaliteli klavye bulmak zor hocam en kötü buna bi de tuş takımı alırsınız türkçe q şekilde rampage falan önermem asla

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
tr tuş dizilimli kaliteli klavye bulmak zor hocam en kötü buna bi de tuş takımı alırsınız türkçe q şekilde rampage falan önermem asla
hocam nasil oluyor onlar ekipmanlar hakkında bilgim yok anlamıyorum o yuzden tuş takımı nedir direkt içindeki switchlerle vs mi yoksa sadece baya keycapslerimi sadece çünkü keycapsleri değiştirsemde içindeki ne deniyor bilmiyorumda yazılım diyeyim o tuşa bastığımda gene orjinalindekini basmazmı

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
hocam nasil oluyor onlar ekipmanlar hakkında bilgim yok anlamıyorum o yuzden tuş takımı nedir direkt içindeki switchlerle vs mi yoksa sadece baya keycapslerimi sadece çünkü keycapsleri değiştirsemde içindeki ne deniyor bilmiyorumda yazılım diyeyim o tuşa bastığımda gene orjinalindekini basmazmı
tuş dizilimin hangi dilde olursa olsun bilgisayarda klavye dilin türkçe olduğu için türkçe klavye kullanıyormuş gibi kullanıyorsun zaten bence eğer klavyeyi bakmadan ezbere kulllanıyorsun keycaps değiştirmene bile gerek yok örneğin ing klavyede i yerine nokta var senin pcde dilin türkçe olduğu için noktaya bassanda i algılayacak

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
tuş dizilimin hangi dilde olursa olsun bilgisayarda klavye dilin türkçe olduğu için türkçe klavye kullanıyormuş gibi kullanıyorsun zaten bence eğer klavyeyi bakmadan ezbere kulllanıyorsun keycaps değiştirmene bile gerek yok örneğin ing klavyede i yerine nokta var senin pcde dilin türkçe olduğu için noktaya bassanda i algılayacak
anladım hocam teşekkürler peki öyle bir klavye alıp keycaps almak istesem her türlü keycapsler uyuyormu yoksa uyumluluğunadamı bakmam lazım?

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
anladım hocam teşekkürler peki öyle bir klavye alıp keycaps almak istesem her türlü keycapsler uyuyormu yoksa uyumluluğunadamı bakmam lazım?
us ve uk diye geçen keycapsler var farkları birinden büyük enter vesaire var alacağın klavyeye göre seçebilirsin yurtdışı klavyelerde genelde enter küçük olur tr klavyelerinde büyük enter kullanılıyor örnek atayım

eğer pudding falan istiyorsanda steelseriesin prismcaps tarzı keycapsleri var ayriyetten aliexpress tarzı yerlerdende alabilirsin

Top Bottom