Neler Yeni

2000 liraya mouse önerisi

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşım için bakıyorum, hiç rekabetçi oyun oynamıyor sadece ara sıra hikayeli oyunlar oynuyor. Mümkün olduğunca sağlam olsun istiyor sadece, g305 nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Oğuz Tutkun
Ajazz Apex tekrar stoğa girdi düşünürsen.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iyi midir, zaten f75 aldırıcam ama bütçe 2000 e kadar çıkabilir mouse da, logitech ya da steelseries olabilir gibi düşünmüştüm sağlamlık açısından

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ajazz alın, g305 kullandım yaklaşık 1 sene, defalarca duracell pil değiştirdim çoğu zaman pil temazsızlık yapıyordu dakikalarca onla uğraştım ve 1 senenin sonunda mouse kullanılamaz hale geldi hiç bir şekilde kısaa mouse çöp oldu
Hocam iyi midir, zaten f75 aldırıcam ama bütçe 2000 e kadar çıkabilir mouse da, logitech ya da steelseries olabilir gibi düşünmüştüm sağlamlık açısından

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Ajazz Apex tekrar stoğa girdi düşünürsen.
Herkes bunu öneriyor, atıyorum g402 rival 5 gibi mouselardan çok daha iyi mi malzeme kalitesi olarak. Çünkü rekabetçi oyun zaten oynamıyor kablosuz olmasına da çok gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ajazz alın, g305 kullandım yaklaşık 1 sene, defalarca duracell pil değiştirdim çoğu zaman pil temazsızlık yapıyordu dakikalarca onla uğraştım ve 1 senenin sonunda mouse kullanılamaz hale geldi hiç bir şekilde kısaa mouse çöp oldu
Anladım ajazz aldınız mı kullandız mı? Nasıl bir deneyim?

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Herkes bunu öneriyor, atıyorum g402 rival 5 gibi mouselardan çok daha iyi mi malzeme kalitesi olarak. Çünkü rekabetçi oyun zaten oynamıyor kablosuz olmasına da çok gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım ajazz aldınız mı kullandız mı? Nasıl bir deneyim?
Kullanmadım ama kullanan herkes olumlu yorum yapıyor

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Kullanmadım ama kullanan herkes olumlu yorum yapıyor
Kendime alsam dert etmeden alırdım ama arkadaşım için baktığımdan kötü bir deneyim yaşasa ben kötü hissederim, emin olmaya çalışıyorum. Peki ajazz dışında bir öneriniz olur mu?

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Kendime alsam dert etmeden alırdım ama arkadaşım için baktığımdan kötü bir deneyim yaşasa ben kötü hissederim, emin olmaya çalışıyorum. Peki ajazz dışında bir öneriniz olur mu?
Şuan f/p olarak ajazz derim, bence bir sıkıntısını çekeceğiniz düşünmüyorum forumda konusu açılı oradan daha detaylı olarakda bakabilirsiniz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Şuan f/p olarak ajazz derim, bence bir sıkıntısını çekeceğiniz düşünmüyorum forumda konusu açılı oradan daha detaylı olarakda bakabilirsiniz
Teşekkürler, ne yalan söyleyeyim hoparlör almıştım, onu iptal edip bir tane kendime alacağım :D

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Top Bottom