kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 858
Arkadaşım için bakıyorum, hiç rekabetçi oyun oynamıyor sadece ara sıra hikayeli oyunlar oynuyor. Mümkün olduğunca sağlam olsun istiyor sadece, g305 nasıl?
Hocam iyi midir, zaten f75 aldırıcam ama bütçe 2000 e kadar çıkabilir mouse da, logitech ya da steelseries olabilir gibi düşünmüştüm sağlamlık açısındanAJ159 PAW3950 kablosuz üç mod desteği 8K - Temu Türkiye
AJ159 PAW3950 kablosuz üç mod desteği 8K dönüş hızı gözeneksiz manyetik şarj tabanı ile pro koltuk şarjı 1 ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
Hocam iyi midir, zaten f75 aldırıcam ama bütçe 2000 e kadar çıkabilir mouse da, logitech ya da steelseries olabilir gibi düşünmüştüm sağlamlık açısından
Herkes bunu öneriyor, atıyorum g402 rival 5 gibi mouselardan çok daha iyi mi malzeme kalitesi olarak. Çünkü rekabetçi oyun zaten oynamıyor kablosuz olmasına da çok gerek yokAjazz Apex tekrar stoğa girdi düşünürsen.
Anladım ajazz aldınız mı kullandız mı? Nasıl bir deneyim?ajazz alın, g305 kullandım yaklaşık 1 sene, defalarca duracell pil değiştirdim çoğu zaman pil temazsızlık yapıyordu dakikalarca onla uğraştım ve 1 senenin sonunda mouse kullanılamaz hale geldi hiç bir şekilde kısaa mouse çöp oldu
Kullanmadım ama kullanan herkes olumlu yorum yapıyorHerkes bunu öneriyor, atıyorum g402 rival 5 gibi mouselardan çok daha iyi mi malzeme kalitesi olarak. Çünkü rekabetçi oyun zaten oynamıyor kablosuz olmasına da çok gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım ajazz aldınız mı kullandız mı? Nasıl bir deneyim?
Kendime alsam dert etmeden alırdım ama arkadaşım için baktığımdan kötü bir deneyim yaşasa ben kötü hissederim, emin olmaya çalışıyorum. Peki ajazz dışında bir öneriniz olur mu?Kullanmadım ama kullanan herkes olumlu yorum yapıyor
Şuan f/p olarak ajazz derim, bence bir sıkıntısını çekeceğiniz düşünmüyorum forumda konusu açılı oradan daha detaylı olarakda bakabilirsinizKendime alsam dert etmeden alırdım ama arkadaşım için baktığımdan kötü bir deneyim yaşasa ben kötü hissederim, emin olmaya çalışıyorum. Peki ajazz dışında bir öneriniz olur mu?
Teşekkürler, ne yalan söyleyeyim hoparlör almıştım, onu iptal edip bir tane kendime alacağımŞuan f/p olarak ajazz derim, bence bir sıkıntısını çekeceğiniz düşünmüyorum forumda konusu açılı oradan daha detaylı olarakda bakabilirsiniz
Rica ederim şimdiden hayırlı olsunTeşekkürler, ne yalan söyleyeyim hoparlör almıştım, onu iptal edip bir tane kendime alacağım![]()
TeşekkürlerRica ederim şimdiden hayırlı olsun