2000 TL 2. el bisiklet lazım

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,864
Bütçe
2000
Arkadaşlar konu güncellendi, bütçe 2000 TL oldu ve yol bisikleti bakıyorum.
---------------------------------------------------------------

1500 TL'ye buldum 1.81'im erkeğim. İstanbul'da asfaltta ve sahilde kullanacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi bir seçenek var mı 1500 civarı 2. El tabii ki.

Son düzenleme:

1500 TL'ye buldum 1.81'im erkeğim. İstanbul'da asfaltta ve sahilde kullanacağım.

Hocam yanlış anlamayın lütfen de neden kadın?

Bu iskelet çok kötü. Kontrol etmek zor ve hantal oluyor genellikle.

İskeleti böyle düz olanlardan tercih edin.
1655627439511.png

Corelli Snop serisinden bisikletlere bakabilirsiniz

Bu iskelete kadın bisikleti diyorlar etekle falan daha rahat binildiği için.
Yok biliyorum kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor ama "kadın bisikleti" değil. Yani erkekler için de kullanması oldukça rahat. Hatta erkekler için daha mantıklı. Yanlışlıkla oturaktan kayıp "geleceğini" kaybetme riski yok en azından. Kısacası demek istediğim bu tarz önü açık bisiklete kadın bisikleti denmesi yanlış. Bu bisikleti seçecek olan erkeklere gereksiz yere psikolojik baskı yapılıyor. Bu tarz bisikletler oldukça rahat olur sahilde gezmek için güzeldir . Deneyerek alma şansınız varsa önce o seçeneklere değerlendir. Yani denemeden ve tüm aksamları çalışıyor mu bakmadan almayın. Bisikletten çok anlamıyorsanız da, ya anlayan biriyle bakmaya gidin ya da bisikletçiye gösterin.

Eğer rahatlık arıyorsan sahilde gezeceksen yol bisikletlerine hiç bakma. Hele ki daha önce yol bisikleti tecrüben yoksa bir kaç ay sırt ağrısından çok çekersin.
Ayrıca 2000'e alacağın yol bisikleti çöp olur. Alüminyum kadro en azından tourney set bakman gerekir onlar bile 2000'e yoktur muhtemelen ama ben yol bisikletinde en azından claris setle başlanması taraftarıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,308
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri