Neler Yeni

2000 TL 2. El PC toplama

Besim Tibuk

80+ Gold
hmm ama param güvende ile alınca komisyon kesiyormuş sahibinden,onu düşünemedim :/
Param güvende ile kargo bedava oluyor.
Şahsen alacaksan kullan derim.
4-5 gün önce RAM aldım ParamGüvende ile gayet güzel işledi süreç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı
Sistemi beğendim hocam,o ekran kartı yerine bütçeyi bir tık arttırıp şunu alsam olurmu,gtx 560 ile fark varmıdır aralarında
Gerek yok 560 ti performans olarak daha iyi. Ama daha güncel olsun diyorsan pazarlıkla alınabilir.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Gerek yok 560 ti performans olarak daha iyi. Ama daha güncel olsun diyorsan pazarlıkla alınabilir.
anladım hocam,ekran kartı letgodan ama orda param güvende yok sanırsam,ekran kartsız param güvende komisyonlarıyla sistem 1700 tl tutuyor.

Bergee

80+ Silver
Sistemi nasıl deneyecek peki param güvende ile? Her parça ayrı zaman diliminde gelecek? Bu bir sorun teşkil eder mi? Yani çalışmayan bir parça olduğunda ne yapması gerekli kuzenimede 3kya kadar PC toplayacağım ona göre test edebilecek bir sistemi yok çünkü.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Sistemi nasıl deneyecek peki param güvende ile? Her parça ayrı zaman diliminde gelecek? Bu bir sorun teşkil eder mi? Yani çalışmayan bir parça olduğunda ne yapması gerekli kuzenimede 3kya kadar PC toplayacağım ona göre test edebilecek bir sistemi yok çünkü.
sanırsam ürün size geliyor eğer bir sıkıntı yoksa onaylıyorsunuz para havuzdan adamın hesaba geçiyor,takıp deneme olayı yok sanırsam bende çok iyi bilmiyorum.

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Valla inşallah rtx ler bulursun kardeşim.
1024x768 diyince içim cız etti.
Bayılıyorum senin gibi kanaatkar insanlara inşallah daha iyilerini bulursun

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Valla inşallah rtx ler bulursun kardeşim.
1024x768 diyince içim cız etti.
Bayılıyorum senin gibi kanaatkar insanlara inşallah daha iyilerini bulursun
İnşallah hocam teşekkür ederim,bir adım olsun bari bu laptop çok canımı sıkıyor 800x600'de bile oyun oynatmıyor,bi sistem alayım gerekirse ekstra çalışır upg ederimde işte,arıyorum,umarım bütün ihtiyacı olan kişiler istediği sisteme sahip olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilerde gtx 960 vs takmak istersem işlemci uyumlu olur değilmi ?

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Arkadaşın attığı sistem güzel alabilirsiniz.
arkadaşın sisteminde kasa yok,ayrıca 500w yetermi sistem için acaba ? ,ayrıca ekran kartı malatyada maalesef alamam,bende sistemi güzel buldum ama komisyonlar ve monitor eklenince baya bi fiyat artışı oluyor,bütçem sadece kasa 2000,2250 veya 2500'e yükseltebilirim güzel bir sistem varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardımcı olucak kimse yok sanırsam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,667
Üyeler
163,699
Son üye
gameron10