Neler Yeni

2000 TL (±500 TL) Full sıze veya TKL mekanik klavye önerisi

EdizGe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğurcan TÜRKOĞLU
İlk olarak kablolu kullanılabilir bir klavye istiyorum. Amazon gibi tek bir fiyat ile almak istiyorum, örnek olarak AliExpress'ten ekstra vergi parası gibi şeylerle sonradan uğraşmak istemiyorum. %60 Klavye düşünmememin sebebi F tuşlarının olmaması. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,952
İsim
Can BOZKURT
İlk olarak kablolu kullanılabilir bir klavye istiyorum. Amazon gibi tek bir fiyat ile almak istiyorum, örnek olarak AliExpress'ten ekstra vergi parası gibi şeylerle sonradan uğraşmak istemiyorum. %60 Klavye düşünmememin sebebi F tuşlarının olmaması. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Hocam istekleriniz dışı kendi klavyemi önereceğim Apex 3 TKL, gerçekten mükemmel bir ürün.

EdizGe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğurcan TÜRKOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerin için teşekkür ederim fakat membran klavye düşünmüyorum. Belirttiğim bütçe civarında bir mekanik klavye hatta mümkünse hotswap özelliği olan bir model çok iyi olur.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 3 aylık bir klavye satıyorum tertemiz Razer Blackwidow v3 Tenkeyless Greenswitch Mediamarkt Garantili. İlgileniyorsan mesaj atabilirsin. Şuan ömürlük bir klavye aldım 2023 Apex Pro TKL Wireless o yüzden satıyorum.

Top Bottom