pbkalfa
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 92
- İsim
- Poyraz Büyükkalfa
- Bütçe
- 2000
Şu an oyun oynamak için Rampage Drop kullanıyorum. 7.1 var ama sanırım sanal. Müzik dinlemek için de Sony WH-CH510 kullanıyorum. İkisinin de pedleri yırtılıyor her taktığımda üzerime dökülüyor o derece. İkisi de en az 3-4 senelik. Pedlerini değiştirmek yerine hem telefona bağlayıp müzik dinleyebileceğim, hem bilgisayara bağlayıp oyun oynayabileceğim bir kulaklık arıyorum. Dışarıda takarken çok büyük gözükmesini istemiyorum aslında aklımda Corsair HS70 Bluetooth vardı ama günlük giymek için çok büyük sanırım. Şu an aklımda Razer Opus X ve Hyper X Cloud Mix var. İkisinin de avantajları ve dezavantajları var. Razer Opus X'de Aktif gürültü engelleme var Hyper X'te yok. Hyper X'te çıkarılabilir mikrofon var Opus X'in içinde mikrofonu. Hyper X hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabiliyor Razer sadece Bluetooth. Hyper X'in pedleri çok rahat Opus X'in pedlerinin nasıl olduğunu bilmiyorum. Ve en büyük fark ise Razer Opus X 1250 TL, Hyper X Cloud Mix 2000 TL. Sizce hangisini almak daha mantıklı?