kanka bunun özelliği ne mesela
dağ bisikleti ne oluyoki dağa çok çıkmıyombence şehir bisiklet alma çok gereksiz kullanım alanın sınırlanır dağ bisikleti al bence ben dağ bisikleti tercih ediyorum marka olarak Salcano, Kron, Mosso bakabilirsin, bunlar iyi markalar
kanka bunun özelliği ne mesela
Bunu önermem hem amortisör yok hem de u fren, sanırım kelebek vites de değil. Ben 2 3 ay önce kron xc100 almıştım 2300 e şimdi fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama ben gayet memnunum
dağa çıkmana gerek yok zaten fakat lastiği falan daha kalın falan filan genel olarak yollarda daha iyi olur, şehir bisikleti yol dışı seni yarı yolda bırakı1rdağ bisikleti ne oluyoki dağa çok çıkmıyom
senin aldığın bisiklet 5000 TL olmuşturBunu önermem hem amortisör yok hem de u fren, sanırım kelebek vites de değil. Ben 2 3 ay önce kron xc100 almıştım 2300 e şimdi fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama ben gayet memnunum
Ne için kullanıcaksınsizce bisiklet alıcaksam en az kaç para vermeliyim bisikletçiye gitsem 600 700 TL'ye var ama özelliği ne bilmiyorum
sadece şehir içi çok kaldırima in çik yaparım bende katlanır bisiklet vardı ortadan ikiye kırıldı atmak zorunda kaldimNe için kullanıcaksın
Dostum yol bisikleti bu dağ bisikleti değil ki amortisör olsun?Bunu önermem hem amortisör yok hem de u fren, sanırım kelebek vites de değil. Ben 2 3 ay önce kron xc100 almıştım 2300 e şimdi fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama ben gayet memnunum
Kanka biraz araştır rockrider 520 bulursan max 2100 e falan çevrendeki bisiklet anlayan birine göster ve birikte gidin almaya hoşunuza giderse alın. Yoksa diğer corolli snoop falan alma 520 nin yanından geçmezlerAntalyada yaşıyorum bazen bizim eve otobüs çok geç gidiyor yürümek zorunda kalıyorum 2000 TL'ye kadar bi şehir bisikleti almak istiyorum bisikletten pek anlamam