2000 TL boş kasa önerisi

huseyinxx

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Merhabalar,
Anakart : Asrock B450M-HDV
İşlemci:Ryzen 5 5600
Ekran Kartı : MSI RX570
Kasa : RAMPAGE RAIDER 4x120mm RGB FAN USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA

Kasanın hava sirkülasyonunda sorun olduğunu düşünüyorum çünkü kasanın dışı aşırı sıcak oluyor kasa hakkındada araştırma yaptığımda birçok kullanıcı aynı şikayette bulunmuş.Bu özelliklerime uygun hava sirkülasyonunda sorun yaşatmayacak ileride sıvı soğutma takabileceğim güç kaynaklı veya güç kaynaksız kasa önerilerinizi alabilir miyim?

bende de aynı durum var, oyun oynarken kasaya dokununca sıcaklığı rahatlıkla hissediyorum, harbiden önü cam kapalı kasa almak pişmanlıktır keşke mesh alsaydım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu dahil mi dahil değilse bütçenin tamamını harcamak istersen güzel kasalar var ama daha uyguna kapatabilirsin, psusuz 1000-1300 arasına bir şey bulunur

bende de aynı durum var, oyun oynarken kasaya dokununca sıcaklığı rahatlıkla hissediyorum, harbiden önü cam kapalı kasa almak pişmanlıktır keşke mesh alsaydım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu dahil mi dahil değilse bütçenin tamamını harcamak istersen güzel kasalar var ama daha uyguna kapatabilirsin, psusuz 1000-1300 arasına bir şey bulunur
Uygun olursa şuan ki kasanın güç kaynağınıda kullanabilirim (RAMPAGE RMP-500-80P 500W 80PLUS 120MM) öneriniz var mı?

Geri