- Bütçe
- 2000
Arkadaşlar 2000 tl ye kadar bütçem var acilinden ne önerirsiniz bluetooth özelliği olması önemli telefon içinde lazım oluyor tek kişikik oyunlar oynuyorum kaliteli bir şey istiyorum wraith amazon üzerinden güvenilir yerden almak istiyorum
hocam bluetooth olmmadığı için vazgeçtim gamesir nova 2 lite 1970 tl amazonda alınır mı? sizce![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
hocam ama jiroskop özelliği yokmuş assasins creed batman god of war tarzı oyunlar oynuyorum gerekiyormu sizce o başka ne vardırkiAlınır
yok hocam sadece witcher gibi hogwarts legacy gibi oyunlarda takılıyorumYeterince FPS ya da shooter oyunu oynuyorsan jiroskopsuz alma, diğer oyunlarda önemli değil.
hocam yinede olsun lazım olur diyorum ne önerirsiniz bu bütçeyeO zaman önemli değil jiroskop
hocam fiyat güzel ama 2k olsun daha iyi olsun bence![]()
Machenike G1 Tri-Mode Gamepad – Kablosuz Siyah Oyun Kolu, PC ve Android Uyumlu
Machenike G1 Tri-Mode Siyah Gamepad, uygun fiyatı ve üçlü bağlantı (PC, Android, Switch) desteğiyle mükemmel bir başlangıç seviyesi oyuncu koludur. Kablosuz konfor, sade tasarım ve güçlü uyumluluk Gank.com.tr’de!gank.com.tr
GANKSENİNLE indirim koduyla 1449 TL’ye geliyor.
hocam çok kafam karıştı her kolun bir eksisi oluyor artık GİZALA nın kolunu buldum 1775 tl amazonda sizce alınır mı? lütfen yardım edin![]()
Machenike G1 Tri-Mode Gamepad – Kablosuz Siyah Oyun Kolu, PC ve Android Uyumlu
Machenike G1 Tri-Mode Siyah Gamepad, uygun fiyatı ve üçlü bağlantı (PC, Android, Switch) desteğiyle mükemmel bir başlangıç seviyesi oyuncu koludur. Kablosuz konfor, sade tasarım ve güçlü uyumluluk Gank.com.tr’de!gank.com.tr
GANKSENİNLE indirim koduyla 1449 TL’ye geliyor.