Neler Yeni

2000 TL bütçe ile hangi klavye alınır?

YasarKrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yaşar Karakış
Henüz almayacağım ancak yakın bir vakitte klavye değişceğim ve çok arada kaldığım birkaç model var bunlardan sizce hangileri?

XPG Summoner, ASUS ROG STRIX Scope, ASUS TUF Gaming K3 bu 3 model arasında çok kaldım sizin bir öneriniz var mı?

Numpadsiz klavye önermezseniz sevinirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim ve iyi sosyaller :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Henüz almayacağım ancak yakın bir vakitte klavye değişceğim ve çok arada kaldığım birkaç model var bunlardan sizce hangileri?

XPG Summoner, ASUS ROG STRIX Scope, ASUS TUF Gaming K3 bu 3 model arasında çok kaldım sizin bir öneriniz var mı?

Numpadsiz klavye önermezseniz sevinirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim ve iyi sosyaller :)
Bütçen ne tkl olsa olur mu? Numpadsiz ama gerisi var 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Tkl ve %60 olmaz hocam,elim çok büyük kalıyor klavyeye göre.2000 TL civarı bütçem var ufak değişikler olabilir duruma bağlı.
Hp omen encoder ve xpg summoner olabilir

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Encoder ı beğenmiyorum hocam bende xpg summoner la asus rog strix birde tuf gaming k3 arasında kaldım bu üçünden biri olsa sizce hangisi?
Omen Encoder kullanıyorum. Nereden baksan 3 4 ay oldu. Klavye çok güzel aslında bir sorunu eksiği var mı dersek tuşlarından şikayetçi olabilirim biraz. Tuşlar ilk başta hareket etmiyordu ama şuan biraz fazla sağa sola hareket ediyor ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Klavyeden çıkma etme gibi bir durumu yok. Sesi hissiyatı çok güzel. RGB istiyorsan Summoner al geç.

YasarKrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yaşar Karakış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Omen Encoder kullanıyorum. Nereden baksan 3 4 ay oldu. Klavye çok güzel aslında bir sorunu eksiği var mı dersek tuşlarından şikayetçi olabilirim biraz. Tuşlar ilk başta hareket etmiyordu ama şuan biraz fazla sağa sola hareket ediyor ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Klavyeden çıkma etme gibi bir durumu yok. Sesi hissiyatı çok güzel. RGB istiyorsan Summoner al geç.
Hocam encoder evet iyi bir klavye ancak ergonamisi benimim el yapım için çok uygun değil.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Hocam encoder evet iyi bir klavye ancak ergonamisi benimim el yapım için çok uygun değil.
Tabii hangi klavyede rahat ediyorsanız onu almanız gerek bir yerden sonra klavyenin kalitesi performansı da yeterli gelmiyor. Ben düşünürseniz diye tecrübemi yazdım. Summoner da aynı Switchleri kullanıyor birbirlerine çok yakınlar zaten hissiyat olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,650
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler