2000 TL bütçe ile kulaklık önerisi

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
820
Selamlar.

Güncelde bilgisayarda anker q30 kullanıyordum kulaklık olarak. Mikrofon da eskiden bm800 almıştım onu kullanıyordum. Bir de mikrofonun zımbırtısı var phantom power diye.

Kulaklığı bir süreliğine kardeşime verdim tatile gittiği için. Bu yüzden sadece bilgisayarda kullanmak için bir kulaklık arayışındayım. 2k yı geçmezse güzel olur mantıklı önerilerinizi bekliyorum. Havit çok gördüm önerilenlerde ama şu bağlantı kopması ses robotlaşması durumu kafamı kurcalıyor bir türlü ısınamadım. Bu arada yeni alacağım kulaklıkla phantom power ı nasıl değerlendirebiliriz? Ses kartı olarak geçiyor sanırım pek bilgim yok ama tavsiyeleri bekliyorum.

Görüntü güzel, acaba deneyimleyen var mı veya bu siteden satın alan? Etbis kaydı göremedim genelde güven vermeyen yerlerden pek alışveriş yapmıyorum da.
Hocam bunu almaktansa 500TL daha verip X1 modelini almanın çok daha mantıklı olduğunu söyleyenler de var 2 modelinde tarafsız inceleme videosunu paylaşıyorum.Bu siteden alışveriş yapan kişiler mevcut iade konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Hocam bunu almaktansa 500TL daha verip X1 modelini almanın çok daha mantıklı olduğunu söyleyenler de var 2 modelinde tarafsız inceleme videosunu paylaşıyorum.Bu siteden alışveriş yapan kişiler mevcut iade konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız.

Bunları inceleyeceğim, başka önerileri de bekleyeyim. Şu 699 TL ye düşen havit var 60mm sürücü vs. O nasıl acaba ty yorumlarında çok öven olmuş ama bilemedim.

Bunları inceleyeceğim, başka önerileri de bekleyeyim. Şu 699 TL ye düşen havit var 60mm sürücü vs. O nasıl acaba ty yorumlarında çok öven olmuş ama bilemedim.
Bir bilgim yok hocam bende X1 almayı düşündüğüm için sizinle paylaşmak istedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Başka önerisi olan var mı arkadaşlar?

Geri