2000 TL Bütçeli Kablosuz Kulaklık Önerisi

VVentos

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
2000
mikrofonu benim için çok önemli. Harici bir mikrofon almayacağım için kulaklık mikrofonunu kullanacağım.
Bütçemi az biraz aşacak biçimde gerçekten kaliteli beni yıllarca götürebilecek bir kulaklık arayışındayım. Önerilerinizi bekliyorum :)

İyzico kampanyalarına katılmadıysanız ATK Mercury o fiyata denk gelebilir normal fiyatı 2800 veya 2900 olması lazım.

Kampanyaya katılmadım. Kulaklık ve kulaklığın mikrofonu güzel mi ?

Hocam selamlar, kullandığım kulaklık Machenike GX30 Pro'yu önerebilirim. Yazılımsal tarafı çok kuvvetli değil ama bu fiyat bandına aşırı memnun kaldığım bir kulaklık. Kulaklığın ışıklarını açık kullandığında şarj süresi biraz kısa kalıyor ama ışıkları kapattığında (kulaklık üzerinden kapatılabiliyor) neredeyse 2-3 katı daha uzun sürüyor (1 hafta şarj etmeden kullandığım oldu günde 2-3 saat kullanıyorum.) Ufaktan göz atmanı öneririm.

"GANKSENİNLE" koduyla 200 TL indirimle beraber 2099TL oluyor bütçeni çok ufak aşıyor.

Hocam selamlar, kullandığım kulaklık Machenike GX30 Pro'yu önerebilirim. Yazılımsal tarafı çok kuvvetli değil ama bu fiyat bandına aşırı memnun kaldığım bir kulaklık. Kulaklığın ışıklarını açık kullandığında şarj süresi biraz kısa kalıyor ama ışıkları kapattığında (kulaklık üzerinden kapatılabiliyor) neredeyse 2-3 katı daha uzun sürüyor (1 hafta şarj etmeden kullandığım oldu günde 2-3 saat kullanıyorum.) Ufaktan göz atmanı öneririm.

"GANKSENİNLE" koduyla 200 TL indirimle beraber 2099TL oluyor bütçeni çok ufak aşıyor.
mikrofonu hakkında ne düşünüyorsun ?

Çok üst düzey olduğunu söyleyemem ama iyi olduğunu söyleyebilirim. Gürültü engelleme tarafı çok iyi sadece onu açık açık övebilirim. Mikrofon tarafında ortalamanın bir tık üstü diyebilirim.
Discord üzerinden konuşabilir miyiz ? Duymak isterim

İyizico kampanyasını nasıl yapacağım bilgin var mı ?
Tam bilgim yok ben de katılmadım ama forumda iyzico olarak aratırsan nasıl katılacağını bulabilirsin. Mikrofonu iyi diye ben de tercih edeceğim bu modeli. Ses kalitesi de aynı şekil fiyat olarak en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,024
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri