DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7,945
- İsim
- kilan embappe
- Bütçe
- 2500
Merhaba, yakın bir zamanda custom bir klavye yapmayı düşünüyorum ve çok kararsız kaldım...
İlk başta şöyle düşündüm
Gateron PRO Yellow Switch + Keycaps
Sonra başka forumlarda ve yt'de çokça Feker ik75 pro önerildiğini gördüm ama bir kaç soru var
Şimdi burada birkaç switch seçeneği koymuşlar anlayamadım eğer onlardan birini seçersem klavye swtchleri takılı mı geliyor? Ve klavye rgb mi?
Ve bir de keycaps önerisi lazım hiç 67 Tuş/75 Tuş kepcaps bulamadım... HyperX'in Pudding Keycapslerinden düşündüm ama bilemedim.
@ardaaaq @GalaxySal450 @Ckribrahim
@DerratiX
İlk başta şöyle düşündüm
GAMAKAY LK67 Klavye Özelleştirilmiş Kit 67 Tuş RGB Hot Swap 3pin/5pin Anahtar 65% Programlanabilir Üçlü Mod Kablolu bluetooth 5.0 2.4GHz Klavye Kit NKRO PCB Montaj Plakası Kılıfı Dönebilen Tuş Özelleştirme Klavye
Yalnızca US$79.99, en iyi GAMAKAY LK67 Klavye Özelleştirilmiş Kiti, 67 Tuşlu RGB Çalışırken Değiştirilebilir 3pin veya 5pin Anahtar %65 Programlanabilir Üçlü Mod Kablolu/bluetooth 5.0/2.4GHz Klavye Kiti, NKRO, PCB Montaj Plakası, Özel Klavye için Döndürme Düğmeli Kasa. online satış mağazasını...
tr.banggood.com
Sonra başka forumlarda ve yt'de çokça Feker ik75 pro önerildiğini gördüm ama bir kaç soru var
Feker IK75 Pro 3 modu kablosuz 75% conta mekanik klavye seti çalıÅırken deÄiÅtirilebilir anahtarı aydınlatma efektleri RGB led tip c 2.4G BT - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Ve bir de keycaps önerisi lazım hiç 67 Tuş/75 Tuş kepcaps bulamadım... HyperX'in Pudding Keycapslerinden düşündüm ama bilemedim.
@ardaaaq @GalaxySal450 @Ckribrahim
Mesaj otomatik birleştirildi:
@DerratiX